Vukajlija Ol Star fudbal

1. Enemi, jesi mi stavio da igram lijevom nogom? Ako nisi, stavi. :D Dok se ovo skine, neće još 2-3 sata.

2. Нисам, 'де знам те финесе. :Р

Е да, ајде онда сад овако. Скините, погледајте, па кажите ако хоћете нешто да променим. Направићемо списак, па ће да иде у следећу верзију и са новим члановима тима и тако даље.

3. Može, odlično. Pod uslovom da meni mogne ovo, vjerovatno oće, kad sam igr'o PES 2011 na ovom lapu, moći ću i 12 valjda.

4. A znači završio je Enemi ono u PES-u. Moram da skinem i ja. Jesi meni stavio da sam jak k'o viljuškar? :)))

5. Наравно Зоки! Снага и шут из даљине по којем си надалеко познат!

6. Наравно Зоки! Снага и шут из даљине по којем си надалеко познат!

Skidam i ja pa da probam. Znači jedva čekam :)

7. mene nema nigde na slikama, daj mene lololo

8. Kako nije bila neka afro-jebačko-latino-jamajčanska frizura za mene? lololo Dijego, EL MAGO!

9. Kako nije bila neka afro-jebačko-latino-jamajčanska frizura za mene?

Па било разних, ал ова је аутентична. лолоол

10. Ne mogu da skontam kako da pokrenem ove fajlove. Nemam tamo šta da prekopiram, samo ih stavim i oni tako stoje, nikakvu funkciju nemaju. Daj neki drugi deterdžent?

11. Чек, чек, који део ти није јасан?
    Докле си стигао?

12. Pa kopiram ja to sve u save folder, ali nema tih fajlova da bi ih ovi prekopirali, kontaš?

13. Па и не треба да буде, то су потпуно нови фајлови. Не треба да буде већ нешто у том фолдеру што би ти фајлови требало да оверврајтују. Ако на то мислиш.

14. Aha, onda ok. A gde tražim naš tim onda?

15. Е тај део нешто слабије знам, ако је Вајт ту, нека ти објасни да ли треба да уђеш на едит па да импортујеш тим или само да га потражиш тамо у ПЕС лиги. Пробај да га нађеш, ако га нема уђи у едит па импортуј.

16. Играо против манчестера изгубио 1-0

Lololo laze, dobio sam ga 7-0 al' ne sme da prizna.

17. Ladno sam ti u solidnoj formi sedeo na klupi, a Gusti ti je u formi 'nisam doruckovao' pikao spica. Ccccccc

18. То се обрати Вајту, немој мени, то варира од утакмице до утакмице...
    И више скидај тим и импортуј, а мање закерај! Ајде! Хоп хоп хоп!

19. Lololo, njemu sam I rekao. Inace pikam preko Sonija pa ce teze dide odnosno nikako. Sutra cu da skinem za komp.

20. Inace, u nedelju mozda dovedem kuma iz Engleske. Jes da ima 14 godina ali pikace za QPR I profesionalac je.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.