Vukajlija Ol Star fudbal

1. Inace, u nedelju mozda dovedem kuma iz Engleske. Jes da ima 14 godina ali pikace za QPR I profesionalac je.

Tebi je dolazak od danas pa nadalje, zabranjen.
    ŠTA SMO JEBENO REKLI ZA PROFESIONALCE?! lololo

2. Доста нам је један Арловски! лолололо
    Нека дође младић, да крене да се навикава на стамене штопере које шаљемо на острво. лолололо
    Је л' наш човек?

3. Je, iz Srbije al zivi tamo. A Marvele brate, ja rekoh mozda, a I ima 14 godina pa ono :D inace to je engleski stil fudbala, mozda ponesto I naucimo.

4. Neces starog macora nauciti novim trikovima, aja.

5. Када пребачите онај сејв гејм што сте скинули у онај фолдер.
    Када УПАЛИТЕ пес у главном менију идите
    Едит>Импорт
    Па одатле бирајте прво ТИМ па Стадион
    Када изаберете Тим и изаберете сејв гејм, лупите ентер. Онда вас пита са којим клубом да га замените... Ви кликните онај први, ко му хебе матер ионако нико не игра са пес лигом. И онда идите Аплај, Аплај.

И то је то
    Стадион је лак за импортовање. 3 удара по ентеру и готово.

Са'ће слике неке.

6. Ček d aprobam ovde na poslu, sada kad je Vajt to objasnio, a jel nema veze što ja već imam instaliran onaj JSL peč?

7. Sad je sve ok.

I ja sam se bacio malo na edit, to jest na realiyaciju i realnost ocena (realnost haha, koliko je u našoj moći). Nisu neke velike izmene, ali ima par bitnih detalja.

Super je uradjeno inače, skroz mi se svidja, igrivo je!

8. Ne mogu. I ovde i kući sam buđavi JSl odradio....jedino da deinstaliram JSL i ubacim VOS, što i hoću....bolje VOS neg JSL.

9. Мислим да неће са ЈСЛ печом, јер он колико ми се чини не дозвољава едитовање. Знам да сам га ја избрисао јер нисам могао направити ВОС тим са њим.

10. Saću da vidim da li može ovako mada ovde na poslu me terjau da radim, pa sve nešto iscimano odrađujem.

11. Enjemi, ako mi nisi stavio top spid dobar, razočarao si me! Nadam se da ću kroz par nedelja moći da se vratim trenažnom procesu i trpanju mreže ogavnog gubitnika!

12. http://imgur.com/a/VewSU

Ево од јутрос пикао мало.
    енивеј... У недељу у 5? Шта кажете?

13. Ahaha, VOS nabio Crnogorce! Marvelj isti Marvelj, ladno!

14. Des Gusti! Kad si se vratiA? :) Od kad tebe nema ne možemo da dobijemo Lastu... :P
    sad sam video bolje, friz je ful odrađen... Marvel daje golove!!!

15. Ja imam tu fudbalersku konstituciju, ololo

16. Ahaha, VOS nabio Crnogorce!

bilo bi sa više razlike da si dodao onu jednu :)

17. Vratio se u subotu. Jel ti pomoglo ono na granici Deki? :) Pa kad nema isturenog špica poput mene u napadu da vas trpa :)

18. Jel ti pomoglo ono na granici Deki? :)

Jeste, mada je svakako bila gužva...

19. Nema mene, kasapinskog zadnjeg veznog na slikama....di sam bre? :)))

20. Enjemi, ako mi nisi stavio top spid dobar, razočarao si me!

Ма ставио сам вам све што сте тражили, зато су нам све статистике испале 99, јебем вас халапљиве. хДДД
    Играти на најтежем да би било занимљиво. :Р

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.