Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ooooo jebem te živote, jedan sam od onih koji su utemeljivači VOS-a i ne pojavim se kad je došao Dog. Serem ti gonzo u posao lololo

2. Haha, koji triceps, o čemu vi pričate? :))

3. Učim, iz čitaonice se javljam.

4. Forget video sam sliku, imaju ljudi pravo. Radila si tridžu definitivno :)

5. Ja bi banuo da vas upoznam konačno ako je moguće iako nisam redovni učesnik VOS-a. Jbg imam povredu kičme pa ne smem ni da trčim a kamoli igram fudbal pa mi bilo glupo da dolazim da blejim po suncu. 500 kinti nije problem još samo da mi nešto ne iskrsne i ako vama ne smeta eto mene u subotu.
    A Dog prodaje fore da je mator lolololo

Inače oplakao na Ninkinu konstataciju da ribe dolaze samo kad on ne dolazi :D

6. Ma, ništa teže od kašike nisam podigla, kakav triceps, kakvi bakrači :))

7. Jebiga, kad je tako. :) A dođi, opušteno, koji ti je kurac. :) Ne ujedamo :D

8. Ma, ništa teže od kašike nisam podigla, kakav triceps, kakvi bakrači :))

Forgetice, radiš kejbl ekstenžn sa 50 kila u teru, ja vid'o kroz prozor. lololo

Ne ujedamo

khm BeboP khm

9. khm BeboP khm

BeboP samo podriguje, inače ne ujeda lololo

10. Bebop te proguta cijelog, ne ujeda. :)

11. Ne ujeda BeboP, on živo guta.
    EDIT: Ninka objasnio u isto vreme.

12. Nisam znala da me špijuniraš dok radim taj kejbl šta god :))

13. Ja bi banuo da vas upoznam konačno ako je moguće iako nisam redovni učesnik VOS-a.

Naravno da ne smeta TucanKamen, dobrodošao u subotu.

Ne vidim da je iko spomenuo luk u salati. Roštilj bez luka je kao pivo bez alkohola. Ne ide.

Ninka brate, pa luk se podrazumeva.

14. Žao mi je ako nekom rušim sneška...ali koji je car ovaj lik što vas je izložio da sam to ja ! ;-)))))))))))))))))))

Ma nema šanse, ima neki oreol prvog mesta koji ide za tobom i po tome se prepoznaješ lolololo

15. Oš da ja naseckam jedno kilo luka i da ponesem u činijici?

16. Nisam znala da me špijuniraš

Spavaš u pidžami na bubamare, ujutro te dižu k'o iz mrtvih, a večeru uvek preskačeš. O'š još? ;))

17. joooj, fmn, odma' da si stavila aluminijumsku foliju na prozore!
    pa, sad vidim da nisu one ribe iz studenjaka lude.. :DD

18. Nemam bubamare na pidžami, ujutru se lako budim, a večeru ne preskačem nikad, ko zna koju si ti gled'o :P

Kris, ja sam na 10. spratu, ništa se ne vidi, veruj mi :))

19. ja sam na 10. spratu, ništa se ne vidi, veruj mi :))

Nemoj da se zakuneš, dvogledi su čudo :)

20. Koga sam ja onda gled'o, ebemu sunce...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.