U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ok ako nešto ne iskrsne eto mene u subotu. A za Bebopa ne brinem od povrede sam smršao skoro 10 kila sad sam kost i koža računam previše je to žilavo i mršavo za njegov ukus lolo
Цигу на грил пронто!
Ја сам ту у суботу, само ми пошаљите певете, шта, како, колико... Или ћу ја да се јавим Курајберу у четвртак петак, како год.
И да ме браните од Крис кад дођем ! :Д
pa ja li sam bebop, majku mu.
Bio Dog ja ne. Bile manekenke ja ne. I nadasve:
:facepalm:
U Bg sam za vikend, ako mi dozvoli vreme (prim. aut. žena) dolazim i ja. Pošto ste svi primetili kako kidam u poslednje vreme sa defkama nemojte očekivati ne znam kakve fudbalske čarolije. :)
Iskreno vaš EL MAGO!
не знам, ти си гора вероватно, ја чисто да се осигурам...
Ćumur ćemo kupiti pre, Agilni i ja.
Kada stignemo na Adu dogovorićemo se za meso, pivo i salatu mada nema izmišljanja tipa pileći bataci i tako to. Ćevapi, ražnjići i možda još nešto od mesa, paradajz, krastavci i luk za salate, gejfrut i normalno pivo za piće, Lav, Jelen.
Tanjire ćemo uzeti papirne, viljuške bi mogli da uzmemo one plastične. Ponećemo Ela i ja činije za salatu, mada može još neko ako ima one plastične da ponese, neće da se baci.
Ajde ponećemo i noževe za salatu Ela i ja.
Po 500 dinara je sasvim dosta, ako treba nekom da se doda neki dinar, iskombinovaćemo se. Ovo pravilo posebno važi za standardne na VOS-u.
Da li se slažete sa ovim pa da kopiram par dana na stranicama teme?
Naravno ako se još neko doseti nečega neka napiše.
Што с' мене тиче, океиј, што мање компликовања то боље. А и скроз добро звучи план, не сумњам да ће бити одлично.
Је л' неко гвирнуо у прогнозу за суботу?
Ако буде много вруће, да видимо нешто за лађење пиће. х)
А може и комбинација да Аги опет освоји бајс и онда да имамо достављача који ће константно допремати ладно пиће. лололо
A da pitam ja vas, KADA SE IGRA FUDBAL?
Па у суботу, у 5. :Р
Pazi, oporavim se, doktor da zeleno svetlo za povratak na teren, a vi pomerite za subotu kad ne mogu... E živote lutalico
Мора да можеш брее! Најбитнији ивент сезоне! Снежана Дакић га никад не би пропустила!
Реци ми, желиш ли да издаш Снежу?
:((( oću i ja da dođem
Što ne možeš u subotu Gusti?
Stvarno teško. Ali od sledećeg vikenda CEPAM MREŽE NA ATOME!
EDIT: Obaveze neke Đoni. Ako se iskombinujem možda dođem, samo na fucu. Ali ne verujem.
ПА ДОЂИ БРЕЕ! :(
Prognoza kaže 18 -26, poslepodnevni pljuskovi.
I sam Bog je razočaran mojim nedolaskom! :) Valjda ste svi na broju, valjda Bebop nije nikoga pojeo
PA NATERAĆE ME U DELTA OBOR! :(((