Naravno da ne smeta TucanKamen, dobrodošao u subotu.
Ok ako nešto ne iskrsne eto mene u subotu. A za Bebopa ne brinem od povrede sam smršao skoro 10 kila sad sam kost i koža računam previše je to žilavo i mršavo za njegov ukus lolo
:facepalm:
U Bg sam za vikend, ako mi dozvoli vreme (prim. aut. žena) dolazim i ja. Pošto ste svi primetili kako kidam u poslednje vreme sa defkama nemojte očekivati ne znam kakve fudbalske čarolije. :)
Iskreno vaš EL MAGO!
Još jednom samo da ponovim, znači roštilj u subotu u 17:00. Naravno nalaženje u to vreme kod Stonhendža, pa idemo u akciju.
Ćumur ćemo kupiti pre, Agilni i ja.
Kada stignemo na Adu dogovorićemo se za meso, pivo i salatu mada nema izmišljanja tipa pileći bataci i tako to. Ćevapi, ražnjići i možda još nešto od mesa, paradajz, krastavci i luk za salate, gejfrut i normalno pivo za piće, Lav, Jelen.
Tanjire ćemo uzeti papirne, viljuške bi mogli da uzmemo one plastične. Ponećemo Ela i ja činije za salatu, mada može još neko ako ima one plastične da ponese, neće da se baci.
Ajde ponećemo i noževe za salatu Ela i ja.
Po 500 dinara je sasvim dosta, ako treba nekom da se doda neki dinar, iskombinovaćemo se. Ovo pravilo posebno važi za standardne na VOS-u.
Da li se slažete sa ovim pa da kopiram par dana na stranicama teme?
Naravno ako se još neko doseti nečega neka napiše.
Што с' мене тиче, океиј, што мање компликовања то боље. А и скроз добро звучи план, не сумњам да ће бити одлично.
Је л' неко гвирнуо у прогнозу за суботу?
Ако буде много вруће, да видимо нешто за лађење пиће. х)
А може и комбинација да Аги опет освоји бајс и онда да имамо достављача који ће константно допремати ладно пиће. лололо
Ok ako nešto ne iskrsne eto mene u subotu. A za Bebopa ne brinem od povrede sam smršao skoro 10 kila sad sam kost i koža računam previše je to žilavo i mršavo za njegov ukus lolo
Цигу на грил пронто!
Ја сам ту у суботу, само ми пошаљите певете, шта, како, колико... Или ћу ја да се јавим Курајберу у четвртак петак, како год.
И да ме браните од Крис кад дођем ! :Д
pa ja li sam bebop, majku mu.
Bio Dog ja ne. Bile manekenke ja ne. I nadasve:
:facepalm:
U Bg sam za vikend, ako mi dozvoli vreme (prim. aut. žena) dolazim i ja. Pošto ste svi primetili kako kidam u poslednje vreme sa defkama nemojte očekivati ne znam kakve fudbalske čarolije. :)
Iskreno vaš EL MAGO!
не знам, ти си гора вероватно, ја чисто да се осигурам...
Ćumur ćemo kupiti pre, Agilni i ja.
Kada stignemo na Adu dogovorićemo se za meso, pivo i salatu mada nema izmišljanja tipa pileći bataci i tako to. Ćevapi, ražnjići i možda još nešto od mesa, paradajz, krastavci i luk za salate, gejfrut i normalno pivo za piće, Lav, Jelen.
Tanjire ćemo uzeti papirne, viljuške bi mogli da uzmemo one plastične. Ponećemo Ela i ja činije za salatu, mada može još neko ako ima one plastične da ponese, neće da se baci.
Ajde ponećemo i noževe za salatu Ela i ja.
Po 500 dinara je sasvim dosta, ako treba nekom da se doda neki dinar, iskombinovaćemo se. Ovo pravilo posebno važi za standardne na VOS-u.
Da li se slažete sa ovim pa da kopiram par dana na stranicama teme?
Naravno ako se još neko doseti nečega neka napiše.
Што с' мене тиче, океиј, што мање компликовања то боље. А и скроз добро звучи план, не сумњам да ће бити одлично.
Је л' неко гвирнуо у прогнозу за суботу?
Ако буде много вруће, да видимо нешто за лађење пиће. х)
А може и комбинација да Аги опет освоји бајс и онда да имамо достављача који ће константно допремати ладно пиће. лололо
A da pitam ja vas, KADA SE IGRA FUDBAL?
Па у суботу, у 5. :Р
Pazi, oporavim se, doktor da zeleno svetlo za povratak na teren, a vi pomerite za subotu kad ne mogu... E živote lutalico
Мора да можеш брее! Најбитнији ивент сезоне! Снежана Дакић га никад не би пропустила!
Реци ми, желиш ли да издаш Снежу?
:((( oću i ja da dođem
Što ne možeš u subotu Gusti?
Stvarno teško. Ali od sledećeg vikenda CEPAM MREŽE NA ATOME!
EDIT: Obaveze neke Đoni. Ako se iskombinujem možda dođem, samo na fucu. Ali ne verujem.
ПА ДОЂИ БРЕЕ! :(
Prognoza kaže 18 -26, poslepodnevni pljuskovi.
I sam Bog je razočaran mojim nedolaskom! :) Valjda ste svi na broju, valjda Bebop nije nikoga pojeo
PA NATERAĆE ME U DELTA OBOR! :(((