Vukajlija Ol Star fudbal

1. Morate, ima dve strofe i refren, traje možda minut i po, kao i svaka himna. Ali ova je naša i mora da se zna! :D

2. šta je ovo? Niko ništa ne priča.

3. Смор без Џонија. :Р

4. Ако договор СТОЈИ за Суботу, ја ћу доћи опикати фудбал,попити пиво два помоћи око роштиља и отићи кући. :(
    Чека ме неки Бизнисс сутрадан и Аеромитинг касније ;)

5. Ja u subotu polažem testove neke verovatno, oće reći neko kada se skupljamo? Mislim, nije se ništa promenilo?

6. kolko sam ja skontala u 17h, jel? ja cu da vam naletim, al neću da uletim... sa kintom za roštilj mislim. al ću ponesem neke sokove, grickalice, tako to... naravno ako ne bude p

7. Ima li neko da bi studentu udijelio 500 kinti? Kraj mjeseca, stari nije posl'o pare, čim pošalje, vraćam. Ako ne, jebiga.

8. Ево дао сам ја Џонију шифру, па се договарајте преко мог профила.

E deste, dolazite svi u nedelju?

9. Lololo, Džoni rekao u subotu.

10. Е јбг, баскет је у недељу.. Ал' се ни прошли пут нисмо скупили!

11. субота у 5, фудбал, роштиљ и сексуални односи

12. ja ću da obučem čiste gaće, al noge vala neću da brijem!

13. lemajo, volimo te mi i dlakavu ;)

14. субота у 5, фудбал, роштиљ и сексуални односи

салате ћевапчићи
    алкохол и џокови
    пукнути кондоми и лудачки проводи

шта ако бану спектори, спектори?

15. ако бану боље баци то! и сви ћемо да се дерњамо БАААЦИ БАААЦИ

16. Ima li neko da bi studentu udijelio 500 kinti? Kraj mjeseca, stari nije posl'o pare, čim pošalje, vraćam. Ako ne, jebiga.

Imam.

17. Ej ljudi, postoji mogućnost da ja neću moći u subotu. Temperatura me ubija, ležim i sve je gore. Nadam se da ću se oporaviti, ali skroz sam u kurcu.

18. Modovi preneli virus Džoniju! PU BAGRO!
    Drž se Džoni, bar su grobari prošli lolo

19. JEBALI SMO TROMZOA!!!!
    Ma popizdeo sam od temperature skroz. Još me banovala onako bezveze i iznervirala skroz.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.