Izgleda da ti je ono isto k'o meni. Mene je držala temperatura nedelju dana, i kidala me glava, i oči kad okrećem glavu... Trebalo bi da te bar malo popusti do subote. Ne'š moći da igraš, al ćeš moći da jedeš:)
I čitaj Ninki to je jako važno, na svakih šes' sati po dve stranice...
Meni pomoglo.lolooo
Ја ћу ти рећи д'лежиш у кревет,пијеш чајеве,једеш кувано и доста спаваш.
А чуо сам да и упадање на чет и писање " ЈА ЈЕМЕН" помаже метаболизму да усклади баланс и помаже код добијања комплекса величине оних које имају људи-жене.
Dobro ljudi čak iako ja budem bolestan i dalje u subotu jer sam ustao još gori nego juče, ostaje isto. Znači, vi sve odradite kao po dogovoru i to je to. Ako budem mogao, samo malo bolje da budem, dolazim i ja.
Ја судим у недељу, дакле слободан сам да дођем сутра и да погинем у недељу на суђењу за виши циљ. Од мене неће баш бити 500 дин јер сам из Куле, али доносим гитару, тако да имате џубокс до фајронта, док не пукну жице, или док неко не затражи ЕКВ.
Ljudi ja sam i dalje bolestan. Ne znam kako ću biti sutra, ali danas isti kurac k'o juče, nači jako loše.
Organizovati se nije teško i mošte sve da izvedete, samo upišite k'o sigurno dolazi.
Vidim Vajt dolazi, Mančester, Agilni malo kasni ali dolazi, Čavez dolazi.....ostali?
Velkom bek, Dž. Jebo te Partizan!
DOBRODOŠO KUĆI PAŠONI:*
има брате времена само немој да излазиш из куће и циркај чајеве и те све трипове до суботе.
Ma ležim odmaram i biće valjda OK, mada glavu kako pomerim k'o da me je neko prebio.
уме то да прође, само се заблиндирај у кревет у мрак и у чајеве
Ne zaboravi ćebad. Puuuuno ćebadi a i imaju one tablete c-vitamina u apoteci...Ozdravi brzo, matori :)
Да узми те ц витамине то шије ја кад дођем од некуд пијан промрзо измучен напаћен згутам једну обавезно
I moraš da me lajkuješ. To najviše pomaže
Drž se Džoni i dobro nam ti došao natragi! I JEBALI SMO TROMZOAAAA!!!
Ima da lajkujem Ninku sve dok ne prođe boles'.
100 pluseva ćeš da dobiješ.
TOOOOOOOO!
Izgleda da ti je ono isto k'o meni. Mene je držala temperatura nedelju dana, i kidala me glava, i oči kad okrećem glavu... Trebalo bi da te bar malo popusti do subote. Ne'š moći da igraš, al ćeš moći da jedeš:)
I čitaj Ninki to je jako važno, na svakih šes' sati po dve stranice...
Meni pomoglo.lolooo
Ја ћу ти рећи д'лежиш у кревет,пијеш чајеве,једеш кувано и доста спаваш.
А чуо сам да и упадање на чет и писање " ЈА ЈЕМЕН" помаже метаболизму да усклади баланс и помаже код добијања комплекса величине оних које имају људи-жене.
Dobro ljudi čak iako ja budem bolestan i dalje u subotu jer sam ustao još gori nego juče, ostaje isto. Znači, vi sve odradite kao po dogovoru i to je to. Ako budem mogao, samo malo bolje da budem, dolazim i ja.
Šanse da dođem 20%.
Ma smorio sam se k'o plovak.....totalno sam zakucao. Bežim u krevet ponovo.
Ја судим у недељу, дакле слободан сам да дођем сутра и да погинем у недељу на суђењу за виши циљ. Од мене неће баш бити 500 дин јер сам из Куле, али доносим гитару, тако да имате џубокс до фајронта, док не пукну жице, или док неко не затражи ЕКВ.
Džoni, je l' imaš temperaturu? Popij neki febricet ili tako nešto ako je preko 38, ako je ispod, kažu lekari da ne treba snižavati lekovima...
Ко сигурно долази?
Манче се јавио д'оће
елек и дворф неће.
нико неће д'одложи за неђељу?
Ljudi ja sam i dalje bolestan. Ne znam kako ću biti sutra, ali danas isti kurac k'o juče, nači jako loše.
Organizovati se nije teško i mošte sve da izvedete, samo upišite k'o sigurno dolazi.
Vidim Vajt dolazi, Mančester, Agilni malo kasni ali dolazi, Čavez dolazi.....ostali?