U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
људи а где је лопта? ко је то носио? и шта се дешава, јел данас у 5?
само ја +
Vidiš, kažem ti ja lololo
Nemam pojma gde je lopta, ja ne dolazim zbog temperature. Možda ima Bebop ako dođe lolololo
ja sam mislila da menjam smenu,pa da dodjem ako bude roštija i dogovorene organizacije,ali pošto videla da se rasturiste,radim do osmice,posle sumnjam da ću banjavam.javite kaj će dispadne na kraju od cele priče.
који смо нелорди један пишљиви роштиљ не можемо да организујемо
Realno ste antilordi. Roštilj se u moe selo organizuje za najviše sat vremena, full ekipa.
pa,stvarno,još i dogovorila da radim do pet i sve.i sinoć vim neki cmilj,te ovaj ne mere,te ovaj ne zna.
Ma može to da se organizuje laganezi, samo da ozdravim. Ima da se krka k'o besno.
Па кад долазиш само због роштиља, стигло те је проклетство ВОС-а!
enemi,nije tako,nego mislila da pola ljudi nee ni da dodje,ni ranije nije bilo roštilja,pa sam bila na druganju.
Ма зезам се бре, шта ти је. х))))
Ne dolazim ni na roštilj ni na fudbal, zaglaviću na poslu. Jedva čekam da mi se urednik vrati sa godišnjeg, ovo izigravanje šefa parade nije uopšte interesantno kad moram da propustim svaku dobru zajebanciju.
Vidi ga što je našao izokolni način da nam se pohvali da je šef lolololo
Ma jebeš moje šefofanje sve za istu kintu šmrc
To oni najviše vole. Da te guze još više, a isto da plate. Đubrad kapitalistička.
јел се зна где је лопта, озбиљно питам, да не бањавамо уопште ако лопте немамо. јел код зокија ил код агија?
Лопта је код зокија, ако се ја сећам.
Ја долазим због ладног пива и фузбала.
ja dolazim zbog manekenki :3
Толико добре манекенке доводим да девојке мењају сексуалну орјентацију!
значи у 5 јел? данас?
Ма боли ме к. Ко дође, дође. Понећу купаћи,ако откаже фуца д'се купам.