Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
O jebem ti ovaj grad i gsp. Na zelenjak sam stigao za 10 min od bogoslovije. Previse brzo..
Edit: kontrola na stanici pre mosta na adi od sajma. Ololo
Bole vas brige, a džoni bolestan sedi za kompom i klopa palačinke sa plazmom i euro kremom lolololo
Banovali nam Bebopa.....VRATITE NAM BEBOPA!!!!
E, čim ti možeš da jedeš te palačinke, tebi je bolje :))
Ololo, spremila Ela, ili? :)
Pa sigurno je Ela, vidiš da je čovek bolestan :) Hoću i ja palačinkeee...
http://www.youtube.com/watch?v=BEUnc9dNlk4
Ја сам стигао. И испратио чавеза кући.
Иначе ја се извињавам. Код мене је лопта. Немојте да се љутите, донећу је следећи пут ако треба.
Били су на ВОС-у :
-Чавез
-Енеми
-Нат-нат
-Кристина
-Чак
-Фејз
-Деки
-Густи
-Манче
-Ја
Мсм да је то,то.
Чавез је лупао бесане акорде по ђитри, а мени ко за инат убаговао телефон када је свирао од Дарка Рундека Шал од свиле.
Едит:
http://vukajlija.com/nismo-mi-krivi-imamo-debila/599468
Манче је пребацивао лопту на суседни терен.
Bilo nas je malo, ali baš nam je bilo kuuuul. Evo ja stigla pre 15 minuta...
A znaš da su se momci pitali gde je lopta i onda shvatili da nema veze i ako su je zaboravili jer svejedno ne bi izdržala još 15 minuta u efektivnoj igri.
Hahahahahah jebem ti zivot koja lopta, a si se setio onu malu da poneses jebem li ti lebarnik hahah.
Inace, minus brate, reklama lolo.
EDIT : A i nisam ja kriv, igrali smo sa balonom.
hustora decxho... c c c inče pošaljem Manča i belog po vops danas, jer su dali po gol, je li, i Manču ne daju vops zbog jer je klinac! lololololo ne varea u očima sratijih vosovaca! :) Nat mi je mnogo kul lik. Kris je mračitelj :P jer sve ispravlja za sve, zonfa "Ja sam piro, ja znam kako se izgovaraju reči" llololollolo :šalamala: šta još šta još da malo sam janpi i došao sam taxijem sa ženom gajbi i nemam pljuga više a mrzi me da se cimam do prodavnice... šta još šta još a da vodili smo 9:4 i pao je prokret jer je Gusti uspeo da da neki gol , i z to što mo Fejsra i ja BUNDES LIGA ZA VAS! POKAKABANA JEBENA! Čava svira džitaru otkida ali je levoruk pa nismo enemijaofdfrivrld mogli da čujemo u umetničkom izražavanju ()moraćemo da se zadovoljimo pisanijem), doveo lik manekenku koju bi najstrašnije posedovao samo da sam bio u mogućnosti tj. zalihe cijalisa istekle, nemam praznu gajbu, aa i ma nipta ODVALIO BIH JE BOLI ME TUKI ŠTO JE SLOBA UŠAO U PRIČU JA BIH JE PO SE DO VAO!
HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH DEKI MAĐIJO!
Sta meni ne daju, ni njemu nisu dali lolo.
Inace vest veceri :
DEKIJEV CALE IMA NALOG NA VUKAJLIJI!
KOKOŠ_92 zašto nisi došao lordino?
Iskopaćemo ga :)))
ZAŠTO STE NAPILI DEKIJA LJUDI DECXKO?
Niko se nije napio, ne znam o čemu pričaš...
Tutkali me pi pi pi pi majkemi ne bih ja :) Inače, kako sam gladan sad.
Meni je sad krivo što nisam bila... Ali solidarisala sam se sa Ninkom :)