Vukajlija Ol Star fudbal

1. O jebem ti ovaj grad i gsp. Na zelenjak sam stigao za 10 min od bogoslovije. Previse brzo..

Edit: kontrola na stanici pre mosta na adi od sajma. Ololo

2. Bole vas brige, a džoni bolestan sedi za kompom i klopa palačinke sa plazmom i euro kremom lolololo

3. Banovali nam Bebopa.....VRATITE NAM BEBOPA!!!!

4. E, čim ti možeš da jedeš te palačinke, tebi je bolje :))

5. Bole vas brige, a džoni bolestan sedi za kompom i klopa palačinke sa plazmom i euro kremom lolololo

Ololo, spremila Ela, ili? :)

6. Pa sigurno je Ela, vidiš da je čovek bolestan :) Hoću i ja palačinkeee...

7. Ја сам стигао. И испратио чавеза кући.

Иначе ја се извињавам. Код мене је лопта. Немојте да се љутите, донећу је следећи пут ако треба.
    Били су на ВОС-у :
    -Чавез
    -Енеми
    -Нат-нат
    -Кристина
    -Чак
    -Фејз
    -Деки
    -Густи
    -Манче
    -Ја

Мсм да је то,то.
    Чавез је лупао бесане акорде по ђитри, а мени ко за инат убаговао телефон када је свирао од Дарка Рундека Шал од свиле.

Едит:
    http://vukajlija.com/nismo-mi-krivi-imamo-debila/599468
    Манче је пребацивао лопту на суседни терен.

8. Bilo nas je malo, ali baš nam je bilo kuuuul. Evo ja stigla pre 15 minuta...
    A znaš da su se momci pitali gde je lopta i onda shvatili da nema veze i ako su je zaboravili jer svejedno ne bi izdržala još 15 minuta u efektivnoj igri.

9. Иначе ја се извињавам. Код мене је лопта.

Hahahahahah jebem ti zivot koja lopta, a si se setio onu malu da poneses jebem li ti lebarnik hahah.

Inace, minus brate, reklama lolo.

EDIT : A i nisam ja kriv, igrali smo sa balonom.

10. Дарка Рундека Шал од свиле.

hustora decxho... c c c inče pošaljem Manča i belog po vops danas, jer su dali po gol, je li, i Manču ne daju vops zbog jer je klinac! lololololo ne varea u očima sratijih vosovaca! :) Nat mi je mnogo kul lik. Kris je mračitelj :P jer sve ispravlja za sve, zonfa "Ja sam piro, ja znam kako se izgovaraju reči" llololollolo :šalamala: šta još šta još da malo sam janpi i došao sam taxijem sa ženom gajbi i nemam pljuga više a mrzi me da se cimam do prodavnice... šta još šta još a da vodili smo 9:4 i pao je prokret jer je Gusti uspeo da da neki gol , i z to što mo Fejsra i ja BUNDES LIGA ZA VAS! POKAKABANA JEBENA! Čava svira džitaru otkida ali je levoruk pa nismo enemijaofdfrivrld mogli da čujemo u umetničkom izražavanju ()moraćemo da se zadovoljimo pisanijem), doveo lik manekenku koju bi najstrašnije posedovao samo da sam bio u mogućnosti tj. zalihe cijalisa istekle, nemam praznu gajbu, aa i ma nipta ODVALIO BIH JE BOLI ME TUKI ŠTO JE SLOBA UŠAO U PRIČU JA BIH JE PO SE DO VAO!

11. HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH DEKI MAĐIJO!

12. Sta meni ne daju, ni njemu nisu dali lolo.

13. Inace vest veceri :

DEKIJEV CALE IMA NALOG NA VUKAJLIJI!

14. KOKOŠ_92 zašto nisi došao lordino?

15. Iskopaćemo ga :)))

16. ZAŠTO STE NAPILI DEKIJA LJUDI DECXKO?

17. Niko se nije napio, ne znam o čemu pričaš...

18. Tutkali me pi pi pi pi majkemi ne bih ja :) Inače, kako sam gladan sad.

19. Meni je sad krivo što nisam bila... Ali solidarisala sam se sa Ninkom :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.