Ja mogu da budem golman, skoro da sam idealan, pošto zapunjavam 94.5% površine između stativa. Za onih preostalih 5.5%, samo duboko udahnem...ili malo obilnije ručam. ;-)
Ja mogu da budem golman, skoro da sam idealan, pošto zapunjavam 94.5% površine između stativa. Za onih preostalih 5.5%, samo duboko udahnem...ili malo obilnije ručam. ;-)
Vidim ja da si ti materijal za Lastu. Mi samo cenimo gabaritnije, slabije pokretljive ljude, koji cene odbranu svog gola iznad svega. Mada imamo par napadački nastrojenih ljudi kao Arlovski, Čava i Gusti Sok, ali u principu odbrana je majka. Dobrodoš'o u Lastu. A i ko hoće da gubi svaki vikend sa Fejsom i Dekijem, Remeom i ekipom? Niko.
Mi samo cenimo gabaritnije, slabije pokretljive ljude, koji cene odbranu svog gola iznad svega.
Znači ja sam idealan! Ja sam bre u stanju da se satima ne mrdnem od gola, ako je recimo gajba tu negde u blizini...a ako ima i prase, onda mogu i da me bombarduju, ne samo da me gađaju loptom u glavu i jaja! ;-))
Znači ja sam idealan! Ja sam bre u stanju da se satima ne mrdnem od gola, ako je recimo gajba tu negde u blizini...a ako ima i prase, onda mogu i da me bombarduju, ne samo da me gađaju loptom u glavu i jaja! ;-))
To je to. Ti si naš. Ovi drugi su vižljasti, imaju tehniku i tako te nebitne stvari, tebe krase sve karakteristike jednog pravog igrača Laste.
Sad odgledah onaj klip što je postavio Fejz boban mi u erekciji svih dvajes minuta.
Ljudi moramo da odradimo priču za klub! Menjam životne prioritete od danas.
Момци сад нешто размишљам, ако је већ било слободно ме испрозивајте јер ме мрзело да читам. Редовно се организују турниру у ''малом'' фудбалу, то јест ова фуца коју ми пикамо. Сигурно сте и ви чули, није никаква лига, него се да кинта по екипи и победник осваја кеш и трофеј и медаље и пизде материне. Тако би имали екипу колико толико а богами ако се уиграмо могло би то да буде добро, што да не? Барем од нечега да се почне. Ево само у мом крају се организују меморијални турнири и турнири на Фонтани. Па ако сте вољни да пробамо, јес мало озбиљнија фуца али ни то не шкоди, зар не ?
Mislim da to ne može jer bi se mnogi sušili, a i tu igraju profi igrači.
Ako bi tako nešto, onda nam je bolje sto puta da igramo međusobno na Adi.
Nego je baš merak da đuskamo neku beton ligu i da se sprdamo ko zmajevi.
А и ти људи на футсалу су луди, причали смо о томе. Уиграни су добро и долазе на те турнире и купе паре, боле их курци.
Ми не можемо ни оне маторце на ади да добијемо. лоол
Ma beton liga majka. Da mi je obut' kopačke, obuć' dres i istrčat' na jebeni teren, to mi je želja otkako sam klinac bio, da zaigram u nekom profi meču. :) Ovo je najbliže tome. :)
Mislim, to nema baš neke velike veze sa opterećivanjem sajta, ako je do toga.
Žalili mi se da im sporo otvara prvu stranicu, a da će linkova biti sve više, pa da odradim onako, pošto prvi post samo raste.
Nego kada možemo tebe očekivati na VOS-u Kurde, to mene zanima? :)))
Čim završim sezonu u Swift-u, pa u prelaznom periodu, posle pregovora, ako nađemo zajednički jezik, dolazim!
Zajebavam se...čim dođem u Srbiju, eto mene! Ubrzo! :-)
http://www.swifthesper.lu/images/lofthumbs/650x300/images/stories/Stagiaire/l1000902n.jpg
Vidim ovog si nater'o da potpiše za Swift lololololo
U pogledu mu se vidi da je nateran: "Il potpisuj za Swift ili ban." :)))
Odlično. Čeka nas još lepog vremena, još fudbala, još bleje i piva i još novih članova. Ima 50 da nas bude uskoro. K'o sekta smo.
Vidim ja da si ti materijal za Lastu. Mi samo cenimo gabaritnije, slabije pokretljive ljude, koji cene odbranu svog gola iznad svega. Mada imamo par napadački nastrojenih ljudi kao Arlovski, Čava i Gusti Sok, ali u principu odbrana je majka. Dobrodoš'o u Lastu. A i ko hoće da gubi svaki vikend sa Fejsom i Dekijem, Remeom i ekipom? Niko.
To je to. Ti si naš. Ovi drugi su vižljasti, imaju tehniku i tako te nebitne stvari, tebe krase sve karakteristike jednog pravog igrača Laste.
Sad odgledah onaj klip što je postavio Fejz boban mi u erekciji svih dvajes minuta.
Ljudi moramo da odradimo priču za klub! Menjam životne prioritete od danas.
SVE ZA KLUB! Meni je bolan samo bitno da imam dres na kom piše
i da uđem u igru bar jednom, da osjetim kako je to. Meni dosta.
Mogu li ja da budem zadužen za Liječnika?
Znam dosta medicine i mogu da ponesem galon vode ako treba.
То би био први интернет органајзд фудбалски клуб у Србији. МИ ПОРЕД ТОГА ШТО ЈЕБЕМО ПИШЕМО И ИСТОРИЈУ! трололо
Ако ниси до сада нашао:
http://goo.gl/
Момци сад нешто размишљам, ако је већ било слободно ме испрозивајте јер ме мрзело да читам. Редовно се организују турниру у ''малом'' фудбалу, то јест ова фуца коју ми пикамо. Сигурно сте и ви чули, није никаква лига, него се да кинта по екипи и победник осваја кеш и трофеј и медаље и пизде материне. Тако би имали екипу колико толико а богами ако се уиграмо могло би то да буде добро, што да не? Барем од нечега да се почне. Ево само у мом крају се организују меморијални турнири и турнири на Фонтани. Па ако сте вољни да пробамо, јес мало озбиљнија фуца али ни то не шкоди, зар не ?
Mislim da to ne može jer bi se mnogi sušili, a i tu igraju profi igrači.
Ako bi tako nešto, onda nam je bolje sto puta da igramo međusobno na Adi.
Nego je baš merak da đuskamo neku beton ligu i da se sprdamo ko zmajevi.
Па нек се скупи нека озбиљнија екипа овде, наравно ја се не рачунам, згрните неку кинту и онда идемо да се зајебавамо :Д
А и ти људи на футсалу су луди, причали смо о томе. Уиграни су добро и долазе на те турнире и купе паре, боле их курци.
Ми не можемо ни оне маторце на ади да добијемо. лоол
Ma beton liga majka. Da mi je obut' kopačke, obuć' dres i istrčat' na jebeni teren, to mi je želja otkako sam klinac bio, da zaigram u nekom profi meču. :) Ovo je najbliže tome. :)
Jedino možemo da igramo beton ligu u velikom fudbalu, jer su tu ljudi slični nama...
Ма освајамо бетон лигу у премијерној сезони, ја вам кажем!!!
Đe, kad ja uđem sa klupe u 75. minutu, da zamijenim onoga koji umre na terenu, to će haos da bude. Dok mi neko nogu ne slomi. :)