Vukajlija Ol Star fudbal

1. Mislim da će Enemi imati više crvenih kartona nego odigranih utakmica. lolooo

2. Mislim da će Enemi imati više crvenih kartona nego odigranih utakmica. lolooo

лололо, то је и мени пало на памет већ неколико пута данас.

3. Jes' jebote hahahah kad krene agresivnu odbranu na nekom, pa kad mu ovaj slomi nogu. :) Krsta mi aaaaaaaaaaaaa jedva čekam da zaigramo

4. Jebote gledam sad, mogla bi se fina ekipica sastavit'. Prvi tim solidan, na golu Gonzo, eventualno nadimak, dobro brane oba, a pitanje je oće li Gonzo moći zbog posla, dalje imamo Agilnog, Zokija, Džonija, Arlovskog, Fejza, Marvelja, Remea, Gustog, Dekija i ja bih se dvoumio između Davida i Enemija. A rezervi nas ima pun kurac. :)

5. Baš smo jaki! JEBAĆEMO TROMZOA!!!!!!!!!!!!!

6. Па ко ће да игра одбрану леб те јебо!

7. Stvarno odbrana, ništa, moraćeš ti umjesto Davida, on je kolateralna šteta. Ovako ja vidim taj neki tim:

GOLMAN

Gonzo/Nadimak

ODBRANA

Marvelj - Džoni - Enemi - Zoki

VEZNI RED

Arlovski - Agilni - Reme - Fejz

NAPAD

Gusti - Deki

Naravno, sa lijeva na desno idu i pozicije, lijevi - centralni - centralni -desni.

8. Jedan samo u napad ja mislim.

9. Što jedan, igramo 4-4-2, klasika. :)

10. Ja sam špic, Deki vezni.

11. Ja sam špic, Deki vezni.

Jok, treba nam neko da probija po strani, nema Deki tu brzinu.

12. Al Deki čovek ne može da da gol. lololo+prc

13. Ја сам онда трећи голман :Д

14. Хаха, зато ћемо да доведемо искусног тренера да отклони ове недоумице....
    ТИ СИ ПРВИ ТРЕНЕР ЛИМЕНИИИ ЛИМЕНИИИ ЛИМЕНИИИ!

15. Hahahaha daće ga valjda majku mu, 7 metara je onaj. :D Ne, ja mislim da je ovo neki realan sastav koji možemo da izvedemo, da nabijemo kondiciju i možemo da konkurišemo za sredinu tabele.

16. Hahahaha daće ga valjda majku mu, 7 metara je onaj. :D

Veći gol, veće su mu i šanse da promaši. Taki ti je on. lolooo

17. Kae međed. :) Otiš'o sam da učim, vi raspravite o sastavu. :) Već vidim Marvelja kako se buni što je lijevi bek. :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.