Vukajlija Ol Star fudbal

1. Мени дајте број 6 или 5.

Џони, само се ти надај да ћеш да се извучеш. хД

2. Nemoj sutra da vas ne bude barem 12-oro, kad dolazim prvi put da igram fudbal,a ne da blejim okolo ko muva bez glave.

3. Može ... idem po pivo ali ne pijem pivo

4. Е људи. Мало пре сам био до ушћа и Делта ситија... Па рекох дај да погледам лопте.
    http://di1-1.shoppingshadow.com/images/pi/65/39/a5/106753262-260x260-0-0_adidas+adidas+f50+x+ite+soccer+ball+black+fluro+or.jpg
    1600 кинти је.
    Јел неко за идеју да се исцимају неке паре сутра? Свако по неки улог 100-200 кинти, да одем и купим то гомно котрљајуће д'имамо. Биће код мене или код Агилног небитно је.

5. Nemojte mi reći da nemate loptu?
    Pa što niste rekli ja bi ćorno tj. pozajmio iz kluba u mom mestu (koji se inače zatvorio,pa se opet otvori,pa se nešto posvadjaju i tako u krug)
    Aj videću nešto sutra ali ništa ne obećavam

6. Ma batali te kineze, odem do bloka 70 i kupim istu takvu za mnogo jeftinije pare,bez limunda.

Tražimo loptu koja će da traje :)

Ps. DA se ti nisi zajebavao sa tom ponudom... Možda bi i osvojio.

7. Ja sam ponudio 300, vidiš da ima ludaka koji daju 700.
    :)

8. ololo
    Idemo u Blok 70 da kupujemo stvari i preprodajemo ih na limundu! :D

9. Dolazim i ja sutra, momci. Može firma malo bez mene :) Je l' u 6 il' u 5?

10. Osećam u vazduhu da je ekipa Gubitnika spremna za taslačenje

11. Hahaha, ekipa Gubitnika, sutra nam ne igraju Marvelj i Fejz, a verovatno ni ostali. Samo Deki, Beli i ja. Al se Deki usrećio lololo.

12. Imate moj blagoslov za celu stvar.

13. A FK Lasta u punom sastavu. Biće trpanja!!

14. Svezaću vas u mašnu ponovo, pa joj!

15. Ja bih se opredelio za ekipu Gubitnik, kako je vi oholo nazvaste. Imaju šarma momci...:)

16. Neki preferiraju FK Solista, ali ja preferiram da poštujem tradiciju. GUBITNIK DO POBEDE!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.