Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ja mislim da će Lasti biti tu i Gonzo i Đoni, Vagilni, Čava, Roben, Gomez, Ninčilo, Enemi... Auu

2. Pa i ja sam preterao malo, Deki, Dvorf, Beli, Čak, Prof, David i ja. Ali poenta ostaje ista lolo.

3. Можда ћу ја да дођем, онда може да игра и Марадона за Ласту, добиће курац.

4. A Maradona je kod nas! OPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

5. Deki, Dvorf, Beli, Čak, Prof, David i ja

...

Gonzo i Đoni, Vagilni, Čava, Roben, Gomez, Ninčilo, Enemi

Smešni ste! :D Mada, Benisijo je dobar igrač, tako da možda date koji gol :)

6. Кад играте?

7. Nema veze, kao i svake nedelje idemo na pobedu! :)

8. Kako ćemo da ih rastranslačimo sutra.
    U PET KOD KAMENJA!!!!!
    Posle pravimo klub.

9. Momci jel sutra samo fuca ili ima neko intimno druzenje posle?
    Imam vremena za fucu,al ne bih da ispadnem picka da iskuliram eventualno okupljanje,pa bih dosao samo ako je fudbal, ako me razumete?

10. Postoji mogucnost da cu prisustvovati fudbalu,ali ne verujem da cu ostati na osnivanju kluba, moram posle na koncert... :)))

11. Било би супер ако би мало раније сутра завршили фудбал, тако да се договарамо мало раније, јер ја већ око 8 морам да кренем.

12. Kako misliš da ranije završimo fudbal?

13. Па око 7, као прошли пут, здоговарамо се до 8 и ја могу да палим мирне душе.

14. Ja dolazim samo na fucu..

15. Ја још ипак нисам сигуран за долазак. Млађи бураз уписао основну школу па се скупља родбина данас, јебига. Ако ме има, има ме.

16. Zar ti je stvarno preči buraz od fudbala? :)

17. Imate li ikakvih saznanja o dolasku nekih navijačica? Ne bih želela da budem jedina.

18. Нато, долази манекенка, нећеш бити једина. х) За остале цуре не знам.

19. Dolazi i Ela, a ne znam, možda i Marya, to jest Srna.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.