Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
To je ta slika....ZELENI ZELENI ZELENI SMO MI, JEBAĆEMO OSTALE JER SMO NAJBOLJI HEJ!!!
fali neki IMT 539 da poravna teren a dzon diric da pokosi :)
To zamenjuju seoske krave ... Nego jel ste primetli i tri navijačice
One tamo što sede na zidu?
Ma da ... eee nije to zid :)
To su TRIBINE ... sa 3 nivoa ... da,da
Raspo se klub ali bi trebalo opet da ga sklope
ma to su djevojke iz bostana dosle
Mi ćemo da napravimo čir-lider tim od vukajlijašica, a ozbiljnu huli ekipu od vukajlijaša koji ne igraju. Ima da budemo pakleni domaćini lololo
нема ништа сад од те акције за пикање пријатељске. мислим сад изнајмити терен и одиграти пријатељску је немогуће јер би то било погубно. мора да се бар мало тренира да би могло да се издржи деведес минута. нисам ја ни мислио да играмо оно, на бум само дођемо и као побеђујемо.
кажем само да ако се идеја претвори у стварност, тј урадимо то да решимо да оћемо клуб, онда мора у најкраћем могућем року да почне да се ради и да се спреми лепо за следећу сезону. а прве пријатељске тек тамо у јуну, и то ја већ имам могућности да уговорим две, и то једну међународну. ал до јуна јула мора да се само тренира. мада причаћемо све сад у недељу.
Eeee Johnny koliko ja vidim imamo planovi,kadrovi,projekti SVE,SVE,SVE al nemamo FINANSIJSKI SREDSTAVA.
Kad se svi istalimo ima da bude laganezi. A i opez kada bude zatrebalo Kaizen bi mor'o da uleti neki dinar. Ništa puno. Za opremu na primer. Ipak će biti zelena, bradonja će biti u grbu, ovde se organizujemo, a i nosićemo Vukajlija napred kao sponzora. Samo donji deo na leđima mora da piše "YA YEMEN"....mora.
без YA YEMEN натписа немо ни да планирамо да правимо дресове!
Kako će to dobro da čuči na dresu, nevera.
to bi bilo fazon ispod broja
a iznad broja
" Pandan broj: "
U nedelju bacamo OZBILJNU spiku! Ja sledeći ponedeljak palim na more, kad se vratim bacam se na obilaženje raspalih klubova, raspitivanje, gledanje terena(šta, kako, pošto)...
momci, ako budete realizovali ovo i uspete da nabavite teren, onda uložite pare da taj teren liči na nešto. Za to je potrebno između 500-1000e, to je malo jača para nego za opremu tako da bolje da tražite od kaizena neke pare za travu za sejanje, a opremu možete svako sebi da plati to nije više od 2-3k. Oko terena treba mnogo da se radi al to vam ne bi bio problem jer vas ima dosta. A prednost lepog travnjaka je 1) zadovoljstvo kad igraš na lepom terenu, 2) što ćete tako lep teren uvek moći da iznajmljujete za one što imaju škole fudbala za klince, za ove sportove koji nisu tolko popularni kod nas tipa ženski američki fudbal, za raznorazne likove što drže induvidualne treninge sa nekim wanabee sportistima i tako dalje...a za sve to možete da uzmete lepe pare od tog rentiranja.
http://www.dodaj.rs/f/1q/BL/4lYJ7DSx/2jfhs2r.jpg OVAJ NEKI RAD!
Dobro je, samo grb da odradimo i to je to. Mada je to lakši deo posla...
Opa Najk generalni sponzor ololo
јасум ово правиа за пес, круна и чича су аутентични са сајта
http://i1201.photobucket.com/albums/bb343/drdusan/Prvoresenje.jpg
Ovo mi nekako gay. Mada kao što rekoh to i nije puno bitno...