Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ne igra se tri puta već jednom nedeljno. A ako misliš na treninge, u tom rangu retko koja ekipa ih ima. SAMO FUCA!!! Sad su već opasni Fejz, Bvdlddaga, Deki, Prof...
Ne znam dal će moći Enemi da ih sve baš stavi u džep. Moraće još jedan u odbranu. lolooo
Чаче, ја контам да у бетон лиги умиру мање више сви тимови после 15 минута. хД
зато се и тренира. веруј ми ту нема онога ко овде трчи назад напред осим можда бекова. тренирао сам довољно да знам да није немогуће да се издржи 45 минута ако се добро дише и креће само онолико колико је потребно. тако да два пута по 45 против тимова из бетон лиге, мислим да је реална прича. НЕЋЕМО ИГРАТИ ПРОТИВ БАРСЕЛОНЕ, О ЧЕМУ ВИ ПРИЧАТЕ!
E pa ako je tako, onda ok. Da se dolazi na treninge, i ako su ostali timovi isto sranje.
Е и ако треба, ја увек некоме могу да откинем ногу, па док га шију ми да се освежимо неким хладним напитком.
Ja jednostavno... Ima dana kada mi se igra fudbal, i ima danas kada mi se igra fudbal a igram dobro. Kada igram sa Dekijem i fejsom u ekipi moj skill se poveća za 20%. Lopta će biti napumpana za sledeći VOS. Pošto niko neće da donira za onu F50-icu... A ja nemam ni prebijeni dinar.
Ges huz bek.
Vidi ga jogurt kifla ;) Prof je uglavnom sve rekao. Ocenio nas ,) Ja bih da se izvinim mojim saigračima zbog nekih glupih odluka i zbog toga što sam tek na kraju izašao kao izmena. Jbg, previše sam željan bio. Sledeći put me vucite napolje. Bvdlga, si čuo da je sledeće nedelje koncert Crvene Jabuke u 17 časova u Velikoj Plani? ,)
E da, lopta mora da se nabavi. Dobra lopta. Ovako ne vredi. Kad bi neko(agilni) bio fin pa kupio, a svi mu damo 100 kinti sl vikend, bilo bi ekstra :D
Aaaa odbanovali te ladnoo.
Ја сам играо бетон лигу прошле године, и да ми саставимо најбољи фк вукајлије свих времена, значи најјачу поставу, они би нас добили 7,8-0:)
To ja pokušavam da im objasnim Hugo, al jebiga.
Deki i Fejz su Ćavi i Inijesta, a Beli je Mesi!
Ja ne igram za Brasu! Dole Barsa! Samo Pepe, samo Real!
JA MESSIM! :D
Nisam ja vredan fudbalskog zvanja ;)
Znam ja da si u pravu Hugo, ali opet treba da probamo i da igramo. I da nam bude kul jer imamo AFK Vukajlija. Ne da se zajebavamo, nego da damo sve od sebe pa neka nas i napune, ali opet da se kroz to mnogo dobro zajebavamo. Jer ej....imati svoj klub...nema ništa kulje od toga.
A što se tiče toga bvdlga, postavljaj ekipu, govori im šta da rade....to ja radim...dobro to bi po meni golman trebao da radi kada je difens u pitanju, ali ja mojima stalno pričam i pokazujem rukama. To tako mora neko da radi.
Зато ће се прве сезоне покушати овако, без да имамо "праве фудбалере" на списку, па докле дођемо. а ако треба, следеће године ћемо цепати и с неким људима који су већ играли ил шта већ. или баталити спику. битно је да једну годину играмо овако, а после видећемо већ. и да, мислим да ма колико немали талента или имали, тренингом може да се утаначи то да макар не примамо по 7 мечева по текми. а и Хуго, ми тебе планирамо да имаш чланску карту тако да ти ћеш ПОМОЋИ У ПОБЕДАМА АЛЕ АЛЕ!
Voleo bih kad se vratim na terene, da mi Prof malo popravi igru savetima. Vidim da se odlicno razume u dbalfu. Jel moze Profke???
Хаха, ма мени би било кул да играм, што да не. Само да се не би заносили, ти клубови у бетон лиги су озбиљни, на пример у овом клубу је играло једно 4-5 баш старијих ликова који убијају фудбал. Што се кондиције тиче, зна бвдлга, ми који смо полуспремни тада били(он и ја), и тако спремнији вероватно од 90% људи који би играли овде, смо буквално умирали на нашим међусобним утакмицама, и да није било константног мењања, ја не знам.
Такође, да би уопште и видели шта и како, док је лепо време можемо да изнајмимо железников стадион и одиграмо једну пријатељску.
Veoma dobar predlog.
http://www.dodaj.rs/f/Y/11P/2dJ1WKux/001.jpg
Već sve zamišljam ...