Vukajlija Ol Star fudbal

1. Džoni, bilo je neregularno, nema šta tu više da se kaže. Poveli smo lako 2:0 i bili opušteni pa ste vi izjednačili a onda je pao taj gol Arlovskog i vaša "pobeda"

Чееекај, чекај, чекај... Нешто си ти ту зајебао...
    1:0 Џони Крајбер, 1 мин
    1:1 неки ваш небитан, оллолло
    1:2 опет неки ваш небитан
    2:2 Енеми, неки минут
    3:2 Арловски, 90 минут

2. Ja samo da dodam da bi White-u i jos nekim izuzetno lepo stajalo ovo.. :D
    http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQY0D0R0VrnxnYVSfhJwKpUwFEkL_5bNO0f3FxE4ORjptSF6JUV

I Fejz da poradi na odbrambenim zadacima ako zeli da bude zadnji vezni AFK-a! :D

3. 1:0 Џони Крајбер, 1 мин

Nije to tad bilo, ali čini mi se da je bilo 1-1 pa 2-1 pa 2-3.

4. Džoni je dao iz prvog napada gol kada sam ja igrao sa vama.

5. A ovde smo mi poveli evrogolom Dekija, pa ste vi izjednačili nekim nebitnim golom, pa smo mi ponovo poveli evrogolom bvdlge, i onda ste ostali vi nebitni lololo.

6. Неам појма... А и боли ме курац. лололо

7. Dobro me podseti Džoni, ja bih zaboravio.

8. To je bre defka. Samo bez smajlija Čače lololo

9. Bez smajlija :) Evo definisah, mada mi nije nešto, ako imaš predloga da poboljšam, brišem, pa pišem ponovo. Nemam sad inspiracije.

10. Ma odlično. Čak ni primer ne treba. Ubacivanje morona je bilo sasvim dovoljno.

11. проф није кул што пребацујеш кривицу на мене, било то из спрдње или не. последњи гол који смо примили чисто мој гол ал она спика да смо индивидуалци се није видела данас. тако да не знам одакле ти то. ако си баја који врти причу исту сваки викенд, без гледања на ствари реално, онда тебрекс немам шта да ти кажем. што се мене тиче јако смо добро тимски одиграли, боље него икада до сада и на ту причу немој да пребацујеш ни мени ни било коме из наше екипе. за последњи гол ми кењај колко оћеш ал ово за колектив одјеби. ето.

рекло би се прве чарке, ал то је нормално, јер не може да буде ДВА ГЛАВНА ИГРАЧА!!!!

12. Da se ne lažemo bvdlga vuče konce lolo.

13. Ја не знам ни о којој екипи причате ни шта причате браате

14. Davide, da sam ja to rekla, razumljivo bi bilo, ali ti ne pratiš ništa, šta radiš ti tamo sve vreme? :))

15. Dođe čovek, odigra dobro za svoju ekipu, popije gejfrut(jer vozi) i ode lolo.

16. David je boem VOS fudbala lololo
    Zabio pod prečku loptu, samo što je nije polomio :)

17. ма фмн :) нисам игро ту задњу текму не капирам шта сад одједном нека фама

18. Haha, pravi boem, još sa onom trakom preko čela, prepoznaje se na kilometar, dođe kao neki orijentir, kao 'Eno Davida, tu su naši' :))

19. давиде, нешто сам ја изгледа неком сметња ал није то спика уопште. иначе, да, последња текма била губитник - ласта и добили су нас

20. Ajmo bez tenzija molim. VOS je zajebancija. Evo ja ću početi malo manje da vas zajebavam jel može? lololololo

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.