Alo, Fejze, šta se ložiš, čoveče? Mora mala prozivka da padne, nije da smo izgubili zlatne gaće, jebote! Nis' ti ništa posebno kriv nego te je taj poslednji gol sjeb'o. Jebiga. A što se tiče DVA GLAVNA IGRAČA, otkud misliš, brate, da ja imam išta protiv toga da ekipa ima i svih 6 GLAVNIH IGRAČA? Ja sam samo poslednju tekmu igrao sa tobom pa je opet bilo OK. Džoni je dizao tenziju, oće da nas posvađa :)) POzzzz
Fejse, realno se ložiš tebre, koj' ti kurac. Profa tu došao pre metar dana i sad ti kao otima slavu? Koju slavu čo'eče, ovo je VOS, nije Bundesliga jebena. Pa ti si i dalje krunisani baletan betonjerke i glavni mamojebac, to ti niko uzeti ne može. Čil.
Pa ti si i dalje krunisani baletan betonjerke i glavni mamojebac
Tzv. Ronaldo lololo :)
Ne, stvarno, brate. Daj da napravimo jaku ekipu pa da guzimo one iz Laste. To realno možemo i trebamo. Glupo je da se između sebe prepiremo dok se oni naslađuju kolačima pobede ( ŠKK?! ). Uostalom, ja idem 10.oktobra, pa ti više neću smetati...
Marvelje, želim da sledeće nedelje budeš lepak u našoj ekipi. Moraš pomoći da se brda razlike iznivelišu lololo :))
EDIT:
Realno, teško da glavni igrač mož' da dođe iz gubitničke polovine AFK-a, tako da se džaba svađate, lolo.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
ОЋЕ ДА МЕ ИЗБАЦИ ИЗ ТИМА ПРОФА, НАДАМ СЕ ДА МЕ МОЈИ САБОРЦИ НЕЋЕ ИЗДАТИ И НЕЋЕ ДОЗВОЛИТИ ТАКАВ РАЗВОЈ ДОГАЂАЈА!!
џонкара, колко год нас зајебаво МИ ПЛОДИМО па ти види мићо :)
Pih balerine obične lolololo
PRAVDA ZA SLOBU! IZDRŽI FEJZ! lololo
Dodjem neplanirano na VOS, nemam odgovarajužu opremu (ko da je to bitno), branim na dve utakmice i obe moja ekipa pobedi - KOJI SAM KRALJ LOLOLO
Fejze mislim da te Profa sprda zbog onog penala kada si ošašavio prečku :)
TI SI PRVI GOLMAN MUSTAFAAAA lolololo
Oprostite mi moju ružnu prošlost bu-huu-huuu, šmrc.
heheheh oprošteno
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQY0D0R0VrnxnYVSfhJwKpUwFEkL_5bNO0f3FxE4ORjptSF6JUV
Бвдлг буди љубазан и појасни зашто.
http://vukajlija.com/prokleta-kurva/9582
Nego, samo da vam kažem, od sada svakog meseca svi redovni učesnici VOS-a da odvoje po 10 evrića, ako mislite da AFK bude ozbiljna priča.
Od danas krećem na terapiju (ne psihoterapiju, to mi ne pomaže, probali su), te me očekujte na sledećem fudbalu kao deoničara i čoveka iz lože.
Alo, Fejze, šta se ložiš, čoveče? Mora mala prozivka da padne, nije da smo izgubili zlatne gaće, jebote! Nis' ti ništa posebno kriv nego te je taj poslednji gol sjeb'o. Jebiga. A što se tiče DVA GLAVNA IGRAČA, otkud misliš, brate, da ja imam išta protiv toga da ekipa ima i svih 6 GLAVNIH IGRAČA? Ja sam samo poslednju tekmu igrao sa tobom pa je opet bilo OK. Džoni je dizao tenziju, oće da nas posvađa :)) POzzzz
EDIT:
'Sti čuo za demagogiju? :)
Fejse, realno se ložiš tebre, koj' ti kurac. Profa tu došao pre metar dana i sad ti kao otima slavu? Koju slavu čo'eče, ovo je VOS, nije Bundesliga jebena. Pa ti si i dalje krunisani baletan betonjerke i glavni mamojebac, to ti niko uzeti ne može. Čil.
Realno, teško da glavni igrač mož' da dođe iz gubitničke polovine AFK-a, tako da se džaba svađate, lolo.
Tzv. Ronaldo lololo :)
Ne, stvarno, brate. Daj da napravimo jaku ekipu pa da guzimo one iz Laste. To realno možemo i trebamo. Glupo je da se između sebe prepiremo dok se oni naslađuju kolačima pobede ( ŠKK?! ). Uostalom, ja idem 10.oktobra, pa ti više neću smetati...
Marvelje, želim da sledeće nedelje budeš lepak u našoj ekipi. Moraš pomoći da se brda razlike iznivelišu lololo :))
EDIT:
Vi'š, kako prozivaju?
:D
pa da na prolazi toliko lopta kroz ''piske''... :)
Види ови Швеееђани што имају добре сукње!
Е да, и много је битно што онај декица што нас је сликао сада зна да ћемо јебати Тромзоа!
Јао сад сам се сетио зашто...
Онако јеврејски си дао го... Ц,ц,ц... Имао сам реакцију, али је закаснила за милишјекунду
Мој предлог јесте да сви поносни играчи ВОС-а окаче за аватар грб воса. Кренимо са рекламирањем Људови!