Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Brate, ja kandidujem tebe za predsednika kluba, lolo. E i onu paklicu ću ti donesem, samo me podseti :)
е па донеси је, подсетијо сам те! :)
Kada će video od prošle nedelje, ima li neko zlojavu?
Nemam pojma kad će video. Agilni je bio u selidba momentu, pa verovatno još uvek nije stigao. Ipak je to ludnica.
Ela će posle da okači slike sa Ade u nedelju. Agi, de je snimak od one prošle nedelje?
Kako sam se nakezio sunce ti jebem. Odmah na avatar!
Jaija! xD
I ja stavljam to na avatara čim prođe Partizan - Nefčija.
Biće, malo sam u gužvi :)
Dobro, nije o glavu, nego se najbolje na snimcima vidi napredak :)))
Malopre sam se Čuo sa Fejsom i naša advokatica se informisala u Savezu oko stvari vezanih za prijavu kluba. Neću sada ovde o ciframa, ali mogu vam samo reći da je situacija izuzetno povoljna i to daleko povoljnija od one koju smo mi očekivali.
Bilo bi lepo da svi koji nemaju nešto baš neodložno, dođu u nedelju na VOS, da bi se sve dogovorili i od nedelje krenuli u akciju "AFK Vukajlija".
Meni je za 7 dana ispit, ali potrudiću se da dođem bar oko 7-8 sati, na dogovor.
ВрХ!
Браво Фејзе, браво адвокатице! х))
Видимо се у недељу са блокчетом, па да ставимо на папир!
АААаа, срећа срећа радос'!
Stvarno dobre vesti, nećete verovati.
Inače Ninkin predlog je odličan, da oni koji baš ne mogu na fudbal u pet dođu do zvanične VOS kafane (klupice kod DNK) u 8. Eto na sat vremena makar. Posle nedeljnog sastanka se kreće u akciju.
Јој, једва чекам да чујем. х))
Крећем да бирам копачке! лолололо
E jebi ga ja nema šanse da dođem. Nije problem do posla, nego što imam veridbu u nedelju, tačnije neki skup kod mene gajbi. Dolaze matorci od sestrinog dečka, sprema se svadba i tako ta sranja, a to ni pod razno ne smem da propustim. Al' računam da će me Kure o svemu infpormisati.
lolololo
Естаблишоваћемо ти видео линк. хД
Lutkar veruj mi da sam stvarno to i mislio, prilično se grozim te gungule. Voleo bih i svoju da nekako preskočim ako je moguće, al' nema od toga ništa :)
Dobro to je stvarno zajebano za izvući se.
Bićeš informisan svakako, a znam da si za ovu priču, tako da kao da si tamo.
EDIT: Da ponovim saopštenje ispod.