Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Malopre sam se Čuo sa Fejsom i naša advokatica se informisala u Savezu oko stvari vezanih za prijavu kluba. Neću sada ovde o ciframa, ali mogu vam samo reći da je situacija izuzetno povoljna i to daleko povoljnija od one koju smo mi očekivali.
Bilo bi lepo da svi koji nemaju nešto baš neodložno, dođu u nedelju na VOS, da bi se sve dogovorili i od nedelje krenuli u akciju "AFK Vukajlija".
Ne volis da pijes i igras uz nezaboravne hitove vruceg vetra? :)
Kapiram te, nisam ni ja neki ljubitelj toga, sreca moja pa necu skoro :)
Da ne bude spem --- AFK VUKAJLIJA ФТЊ!!1
Џони капитен! ЈА ЈЕМЕН!
kURETA ZA KAPITENA IAKO GA JA NIKAD NISAM SLUŠAO LOLOLO
Ima da slušaš il idu slike na temu i da vide kako poštuješ klupsku disciplinu lololo
A ništa od fudbala u 12 a? :)
да јбте ми смо као требали да се нађемо преподне лоло :)
Ne, ostavljamo i ove nedelje za 5 popodne, delom zato što smo zbog AFK-a krenuli da razgovaramo o promeni termina na kraju. 5 popodne ostaje.
Идеја о фудбалу у 12 је одлична за оне који недељом "одмарају" па седе гајби чешу пишу или шта већ. ( ово је била шала.)
Ја сам само за то да се фуца помери бар у ЧЕТИРИ сата. Јер у 7 и пре 7 креће да пада мрак,а у мраку су дрекавци.
Meni više odgovara 12 jer ovako ceo dan iščekujem fudbal i u nemogućnosti sam da radim bilo šta drugo lolo.
VOS nije Dešavanje, to je STIL ŽIVOTA.
Aj stvarno u 4, pasce mrak posle 2 fudbal, ne zajebavajte. :)
А пашће и киша. лоло
Ja ni ove nedelje neću moći, ali ovaj put je vrlo bitan razlog. Nalevelovao sam u status glavnog sudije OPAAAAAA! Sudim tekmu opaaaa!
Ja sam na terenu.
OK da li ste za to da pomerimo u 4?
Samo aj odgovarajte da znam da li su svi videli promenu.
E jebiga Deki, ali stvarno su povoljne vesti. Biće okačene ovde ili poslate na PVT-ove posle sastanka u nedelju. Još moramo da smislimo šta ćemo ako bude kiša, a dogovor mora da se obavi.
Ja sam u nedelju na golf turniru na Adi do 17h, posle toga banjavam, il' na fudbal, il' na sastanak.
S njima!? Sa onima? O.O Blagosloveni Tehlu spasi me od demona i kreatura noći :moli se:
Čekajte, jesam li izglasan za predsenika kluba, ili nisam? Moram se ponašati u skladu s funkcijom.
Pa, "izglasan" je malo plastičan izraz u toj konotaciji, više si predodređen za tu funkciju a mi smo ti samo gurnuli fotelju pod dupe lololo