Vukajlija Ol Star fudbal

1. Imaš pivo za ovo

Batalite kupovanje piva meni. Ne mogu više da se teleportujem kući.
    Od sada mito u obliku žvaka!

Mislim da nema ničega što me više obraduje od jebenog paketića žvaka.

Inače biće takvih sprdnji još. Uhvati mene tako nekada i napravi mneku sprdnju. Naravno Gonzo bez uvrede ;)

2. Манчестер је отишао у манекене.

Jer tako sam u mogućnosti.

3. Избацујемо Дворфа из тима.

Разлог: Папуча.

http://zena.blic.rs/Ljubav_i_seks/12259/101_stvar_koju_ce_uraditi_muskarac_koji_vas_voli
    Evo upustva!

4. Vajt, opet ti po ženskim forumima lolololo

Ljudi jel u nedelju gazimo betonski teren na Adi?

Aj da čujem, k'o dolazi?

Za sada ne mogu Reme, Gonzo i Deki.

5. Долазим и апелујем на чланство да дође у што већем броју, биће мега кул а и време ће нас послужити.

6. Dolazim. U koliko sati? Ostaje 5 ili je 4?

7. ја сам за 4 исто.

8. А ја бих мало да играм, гол је превише учмала средина за мој необуздани порив да шутам лопту по терену.

9. Neka bude 4. Ko ne može u 4, neka dođe u 5. fala Bogu te ima telefona i lako ćemo se naći tamo. Ako ima nekih novih koji još nisu bili, a hoće da dođu neka se jave na PVT, daću im broj, da se lakše snađu.

10. А ја бих мало да играм, гол је превише учмала средина за мој необуздани порив да шутам лопту по терену.

Од сад тренираш одбрану!!!11
    АФКВ вантс ју ту би д штопер!

11. Ја не долазим, који ћу вам курац.

Пс. Нико нема мој намбр! :Д

12. Може и штопер јебо га бог само да шутам лопту!

13. Kako koji ćeš nam kurac Vajt? Pa svako je bitan podjednako.
    A da stvarno nema tvog broja kada si tačan i uvek dođeš gde treba, kad treba :)
    Šanzamov imaju svi lololo

14. А код кога је лопта?

Вајте, свакако си нам потребан, али си нам још потребнији ако је лопта код тебе. хД

15. Beli, ti si bre mlada nada FK Gubitnika, ne dozvoljavam da tako pričaš! Posebno sam ponosan na tebe i Manča. Očekujem da ostavite srce na terenu, bilo ono okupano Suncem ili ne, očekujem da ih odvalite! ODVALITE IH! Ponosno nosite grb Gubitnika! Neću biti tu ali biću tu uz vas duhom!

16. E je l' sam Mančo, Manča, Manč ili Manči? :D

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.