Vukajlija Ol Star fudbal

1. ТИ СИ ЗВЕЗДИН ЧЕТНИК МАНЧЕСТЕЕЕР, МАНЧЕСТЕР, МАНЧЕСТЕЕЕР!

2. Ko je pišn'o firnajz na moj "Jovanka Orleanka" govor nek podigne dva prsta.

3. Који ти то говор беше? :Р
    Ја нисам вид'о.

4. Na zahtev publike:

Beli, ti si bre mlada nada FK Gubitnika, ne dozvoljavam da tako pričaš! Posebno sam ponosan na tebe i Manča. Očekujem da ostavite srce na terenu, bilo ono okupano Suncem ili ne, očekujem da ih odvalite! ODVALITE IH! Ponosno nosite grb Gubitnika! Neću biti tu ali biću tu uz vas duhom!

xD

5. Па то је само за њих двојицу, шта ја имам да пишнем на то! лололололо

6. Манчу сам ја утер'о страх у кости од оног Гигс инцидента, тако да, само нек'га неко подсети на моју сенку, има сам себе да чува код родног корнера. :Д

7. To sam te ja ubedio da misliš tako da bi se opustio lolo.

8. Ne razumete vi is Laste srčanost, vi ste mi više roboti neki, nešto, taktika i tako to... :) Ovo je podrška za moje iz Gubitnika.

9. Ne razumete vi is Laste srčanost, vi ste mi više roboti neki, nešto, taktika i tako to... :) Ovo je podrška za moje iz Gubitnika.

Gubitnik!

10. Taktika, rad, red i disciplina. K'o nemci smo.

TI SI MESUT OZIL AGILNIIIII
    AGILNIIIII AGILNIIIIII

11. Lastavice, lastavice, mala Lasto...NEMOJ BRE DA IZGUBIŠ U NEDELJU JER ME NEĆE BITI NA GOLU. ŠČULA BOGA LI TI BOŽIJEG LOLOLO

12. Ne brini Gonzo, Bebop dolazi, a posle prošle nedelje i par odličnih reakcija, ne brinem. Mada za mene je Bebop ipak igrač odbrane pre.

13. Tako vas bre volim sunce li vam lastavičije :)

14. Ima da ih rasturimo k'o dete autić sutra.

15. Nažalost, neću moći dučestvujem u nedeljnom VOS hepeningu jerbo idem nenadano da držim koncerat u Ćupriji ( ko je u blizini, pozvan je na isti ali i na afterparti ). Dolazim one tamo nedelje definitivno, jer onda palim za Nemačku i ko zna kada ćemo se ponovo videti :šmrc!:

Lepo igrajte i bez povreda. I, Solisti....Je l' možete onako ljudski da ih napunite semenom tečnošću?

Unapred zahvalan

Vaš Txe Prof

16. Nažalost, neću moći dučestvujem u nedeljnom VOS hepeningu jerbo idem nenadano da držim koncerat u Ćupriji ( ko je u blizini, pozvan je na isti ali i na afterparti ).

Osećam da je Deki tu negde. Ima da ti bane na koncerat garant.
    E Profo, šteta što ne možeš ove, al' barem sledeće nedelje ćeš moći, pre odlaska u Švabiju.
    Nema ništa od tog punjenja semenom tečnošću, jer vrlo dobro znaš ko je tobdžija ko furundžija u našim duelima lololo

17. Šta vam je to junajted kvaks of d daks? I šta bi sa mojom pozicijom direktora marketinga, hoću i ja fotelju?!

18. Junajted Kvaks of Daks ti je velesila matori.
    O funkcijama ćemo raspravljati, jedino se zna da je Agilni direktor za sada.

19. Dolazim oko 17h na terene, ne mogu ranije.

Mesut Özil

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.