Vukajlija Ol Star fudbal

1. Dolazim da trpam Gubitnik.

Mihajlo Pjanović 18

2. Jebote, koji ste Kvaksoni.

3. Junajted Kvaks of Daks ti je velesila matori.
    O funkcijama ćemo raspravljati, jedino se zna da je Agilni direktor za sada.

Pročitah inicijalni post, jel moram biti kvakson da bih dobio pozicije u klubu? Ako treba, pevaću pesme Rada Lackovića unazad

4. E ja znam to stvarno. Tojest znao sam pre 5-6 godina. Znači obrtao sam reči unazad ko iz pičke. To mogu i danas samo ne mogu baš da zapevam.

5. Pročitah inicijalni post, jel moram biti kvakson da bih dobio pozicije u klubu? Ako treba, pevaću pesme Rada Lackovića unazad

Pa ono mora da se složi par ljudi, ali u principu pošto ja garantujem za tebe možeš biti opušteno.

6. E da, do jaja. Evo odma'

Ljudi u 4 se dolazi, mada kao i uvek kada se menja termin ovako preko teme, ko ne može u 4, neka dođe u pet. Nema frka sa nalaženjem to znam.
    Ombre, ti ako možeš ipak dođi u 4, jer imaš moj broj, a nikog ne znaš pa da nas lakše nađeš, jer oko pet se može desiti da igramo fudbal pa neću telefon čuti.

7. Ај понеси сутра коју? Јбт, обожавам крофне... И ДАЈ ПОНЕСИ КОЈУ НЕМОЈ БИТИ ТРОМЗО!

8. Ех... Да је остала нека... :Д

9. ПРАВИ ПОНОВО!!! АААаааа, сад ми се једу крофне, какав си ти злотвор ја не верујем...

10. Ako uspem da se dovučem onaj tamo vikend, reći ću baki da zamesi jednu turu mekika, pa da ponesem. Baba je bogotac premium ultra master sensei kuhinje. Da ti obari kvaku, pojeo bi je.

Vajte, sutra im sastavi repete, nemoj si Tromzo opa!

11. Ја би' вол'о да могу.

Проблем је у томе што немам кад. Биће времена. Требају Жене вукајлије да спремају нешто. Елла,Марја,крис.... Како ћете се оженити без добре кухиње?

Моја мала зна и сарму да савије, тако да сам осигуран. :)

12. Mudro zboriš, vala. Nabijaj im to!
    Na nos!

13. Ја данас правио 'чинке би ми досадно. Само што немам филинг па ми испадну нешто дебље и нахасам се сит од три.
    ВАЈТЕ ПРАВИ КРОФНЕ!

14. E a možda me i ne bude na fudbalu danas, sestra mi putuje u Španiju na godinu dana pa joj prave kao neki ispraćajni ručak.

15. Samo da vas obavestim da je na Adi pakao, tj bice pakao za one koji se vracaju kuci preko grada, jer je opet zatvorena ulica, i vec sada je guzva do parkinga na Adi, a tamo oko 7,8 ce biti do Zeleznika. :D Nisam siguran da li dolazim, slobodan sam, ali kad pomislim na povratak kuci, znije mi dobro, jos nisam kolima, ima dumrem....

16. Је л' мож 88 да протера ?

17. Dođi BndrgA, nemoj da zajebavaš....biće taman ladovina kada se budeš vrać'o, a putovali smo i po gorim vremenima svi....ljudi u 4 kod kamenja, ko ne može u 5 kod terena, onih u šteku tamo. Agilni je već na Adi i igra golf (naravno, zajebavaćemo ga) i kaže da su tereni slobodni i samo nas čekaju.

18. Ја долазим, само да око 7,8 не буде гужва на'ебо сам га. :Д

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.