Polako, mi krećemo priču, a sve će da dođe. Ja sam već započeo priču sa potencijalnim sponzorom, ali ne mogu da uđem neke totalno ozbiljne razgovore dok ne započenmo akciju.
Inače ostavio sam im završni post da uživaju čitajući lololo
Ćao Hrvati, čao Šiptari, Pozdrav od Ya Yemen Spem Tima. Pomozite Vojvodini da se otcepi i Sandžaku isto. Šipci da li ste vi stvarno toliko blesavi pa mislite kako ćete dobiti nezavisnost. Koji ste teletabisi, nevera. Još bi vam malo sprdačio zid ove grupe, ali mnogo ste bre jadni. 2600 ljudi. Pa ima lik grupu o svom prdežu sa 5000 lajkova. Više ljudi lajkovalo njegov prdež od vaše stranice lolololo koji ste ljomberi. Nego, pozdravite Gotovinu i skupite mu pare bre za taj vazelin, da ga ne jebu tamo na suvo, plakaće čovek. I Šipci, mnogo vas bre prže ovi Hrvati, a oni ni sebe ne vole, a kamoli vas. Mađari su sve lepo rekli za Hrvate. Raspitajte se malo šta oni misle o njima, a niko dobro ne zna Hrvate kao Mađari. Pa čak i Bošnjaci mrze Hrvate, a i Slovenci ne mogu da ih smisle, zato što su male provokatorske pičkice. Istoriju nemate Hrvati i džaba je izmišljate kada svoju državu niste skoro ni imali, jer ste uvek hteli da se uvlačite u dupe i niste mogli sami nikada. Ni sada nećete daleko dogurati jer ste neuspeli pobačaji. Crnogorci me razočaravaju jer njihovi preci su ozbiljno pomogli Srbima u maršu prema Albaniji i dali su svoje živote za nas, zbog čega sam im zahvalan. Skrenuli ste sa puta, uhvatili se malo sa ovom gamadi, ali znam da ćemo opet biti braća jer to i jesmo. Tu su sa nama i Grci, naša pravoslavna braća, koji će nam lepo u budućnosti pomoći u tamanjenju Albanaca, a Turci vas ne vole. Ne Bošnjaci, nego pravi Turci. Više gotive Srbe nego mađarske konjušare, Hrvate. Šiptari, o vama sve kažu Albanci iz Albanije koji vas više mrze nego bilo koga na planeti, a kada vas vaši mrze, to je jasan znak koje ste bubašvabe ustvari. Tačnije vi svi kao jedna gnjidaška koalicija zaslužujete jedni druge i taman ste onako potaman. Nadam se da ćete se i ukrštati pošto su Hrvatice u principu uglavnom poznate kurve, a za Hrvatske muškarce tvrde da su pederkasti pa se jebu kao lude po regionu, posebno sa Srbima i Crnogorcima. Sandžak nikada neče biti vaš jer neće proteći puno vode Dunavom a mi, Crnogorci (čim se srede), Grci, Mađari, Rusi i Makedonci ćemo da se useremo u vas, jer ste smešni, slabi i samo vas malo one Zapadne Evrope i Amerike drži ali uskoro će Evropa imati puno svojih problema pa će da zažmuri na jedno oko, a tada ćemo da se sprdamo sa vama. Puno pozdrava i ližite jedni drugima jarčevinu sa čvabala, a posle se trpajte u dukate jer za bolje niste. Ćao, ćao degeni.
Ustvari samo ću lepiti taj komentar kada god postave nešto novo na tu grupu, ako ja ne stignem, kači ti Drti. Samo ga prekopiraj i cepaj. Jebi bubašvabe lololo
Занимљив видео, али качим га због терена...
Ако овакав јебени пашњак кошта толико да не можемо да га приуштимо (а још је на Дорћолу) ја качим своје некупљене копачке о авалски торањ.
DEKI TORIMAU TI CES DA SARMIRAS PRODAVACICE KAD BUDEMO KUPOVALI KOPACKE ZA TIM, DA KUPIMO DVA PARA ZA CENU JEDNOG! DEKI PLODI IPRODAVACICA RADJA PAR KOPACKI DZABA!!!! IDEMO MACKO LOLO LO LO LOI LOLOLLOLOLSOLSFKSLFLDJFNKMDBSDNGBSDMNGBSDMNGBSMNGBSD,G
Polako, mi krećemo priču, a sve će da dođe. Ja sam već započeo priču sa potencijalnim sponzorom, ali ne mogu da uđem neke totalno ozbiljne razgovore dok ne započenmo akciju.
Inače ostavio sam im završni post da uživaju čitajući lololo
Свака ти одабрана за ово, ово ја зовем спустити неког ЛОЛОЛО :Д
Bilo mi dosadno više da im piskaram po onoj grupi, pa reko' aj ovo za kraj. Samo sam izašao posle, ne zanimaju me njihovi komentari lololo
Направићу и ја неки налог леви па ћу да прозивам по фејсу, ако ме види девојка на овом заклаће ме лололо
Ustvari samo ću lepiti taj komentar kada god postave nešto novo na tu grupu, ako ja ne stignem, kači ti Drti. Samo ga prekopiraj i cepaj. Jebi bubašvabe lololo
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4TqmUMUJYZY
Занимљив видео, али качим га због терена...
Ако овакав јебени пашњак кошта толико да не можемо да га приуштимо (а још је на Дорћолу) ја качим своје некупљене копачке о авалски торањ.
Ya Yemen Spem Tim lololo, kobjasnio si im Džoni!
DEKI TORIMAU TI CES DA SARMIRAS PRODAVACICE KAD BUDEMO KUPOVALI KOPACKE ZA TIM, DA KUPIMO DVA PARA ZA CENU JEDNOG! DEKI PLODI IPRODAVACICA RADJA PAR KOPACKI DZABA!!!! IDEMO MACKO LOLO LO LO LOI LOLOLLOLOLSOLSFKSLFLDJFNKMDBSDNGBSDMNGBSDMNGBSMNGBSD,G
Фејз кипти од еуфорије.
A niko da spomene Šanzama u nedelju.
Jabome :)
Džoni, da poradiš samo malo na upotrebi priloga u engleskom i do jaja si lolo.
Deste bre VOSdžije. Oćemol kluba osnivat? :)
TAKOE!
Korak po korak, prvo registracija. Odziv mi je malo slab, ali ćemo dodatno animirati sve nakon sastanka.
E da, sutra uveče idemo na sastanak. Obavestiće me Fejz kada pa ću ti javiti.
E sta se desava? Kakav sastanak? Aj mi neko sibne ukratko sta se desavalo u odsustvu mome...
Uf bre Arlovski pa đe ćeš ukratko......doš'o s mora i odmah....ček jel si doš'o s mora il' si tamo negde u'vatio net?
POLOŽIO! PAO USLOV! Ninka se javlja na dužnost, bar što se tiče treninga za iduću sezonu jer je GODINA U BEOGRADU OBEZBIJEĐENA! AAAAA!