TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! NINČILOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!
ČESTITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!
Jos sam na moru, izbacili nas iz soba u devet a bus mi u pet-zlo. Aj sibni vaznije stvari ako te ne mrzi, pa cu kad stignem da sve iscitam na tenane...
Aj baciću ti na PVT.
NINKA NINČI PO USLOVU!!!!!
OPAAA NINKA STAJL !
NINKA PLODI ISPITE I RAĐA USLOVE!
I da overim ovde, diplomirao sam konačno i moj život je najzad dobio smisao lolololo
Ja da vam javim da dolazim 100% sad u nedelju, taman da proslavimo ovo sveopšte slavlje. :D Ninka, šta si položio? :D
Gonzo, čestitam! :)) I tebi, Ninka!
Браво Гонзалес!!
Fala ljudi, voli vas vaša Nada Topčagić lololo
http://www.youtube.com/watch?v=ymvONIodQks
Dolazi Blejk! Dakle u nedelju u 4, dobro da znam, ako dođe do nekih promena javljajte mi na fon nemam net do daljnjeg.
Blejk, nacionalnu pravnu istoriju. :) Fala FMN, čestitke Gonzo. :)
Fala Ninka, jesi li polagao kod Mirjane Stefanovski (ako se dobro sećam njenog prezimena) ?
Dobro se sjećaš, ali ne. :) Kod Mirkovića. :)
Sa njim nisam imao čast lololo
ZNAČI JEBO SI!
OPAAA bravo momčadijo, samo još ja da položim za dozvolu pa da jebem... I da, tu sam u nedelju sigurno !
Vidim ja biće seksa u nedelju lololo
ВИДИМ ЈА НЕОБРИЈАНО НА МЕНИ СВЕ
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! NINČILOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!
ČESTITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!
Jos sam na moru, izbacili nas iz soba u devet a bus mi u pet-zlo. Aj sibni vaznije stvari ako te ne mrzi, pa cu kad stignem da sve iscitam na tenane...
Aj baciću ti na PVT.
NINKA NINČI PO USLOVU!!!!!
OPAAA NINKA STAJL !
NINKA PLODI ISPITE I RAĐA USLOVE!
I da overim ovde, diplomirao sam konačno i moj život je najzad dobio smisao lolololo
Ja da vam javim da dolazim 100% sad u nedelju, taman da proslavimo ovo sveopšte slavlje. :D Ninka, šta si položio? :D
Gonzo, čestitam! :)) I tebi, Ninka!
Браво Гонзалес!!
Fala ljudi, voli vas vaša Nada Topčagić lololo
http://www.youtube.com/watch?v=ymvONIodQks
Dolazi Blejk! Dakle u nedelju u 4, dobro da znam, ako dođe do nekih promena javljajte mi na fon nemam net do daljnjeg.
Blejk, nacionalnu pravnu istoriju. :) Fala FMN, čestitke Gonzo. :)
Fala Ninka, jesi li polagao kod Mirjane Stefanovski (ako se dobro sećam njenog prezimena) ?
Dobro se sjećaš, ali ne. :) Kod Mirkovića. :)
Sa njim nisam imao čast lololo
ZNAČI JEBO SI!
OPAAA bravo momčadijo, samo još ja da položim za dozvolu pa da jebem... I da, tu sam u nedelju sigurno !
Vidim ja biće seksa u nedelju lololo
ВИДИМ ЈА НЕОБРИЈАНО НА МЕНИ СВЕ