Momcovi, nek' ide život, pašće sutra neko čašćavanje 100%, ulet'o mi tiket pa taman da se zalije i Ninčilino slavlje i moje polaganje vožnje i uletanje tiketa i šta još sve ne. :D Još samo da vas pitam: fali li kojoj od ekipa i dalje onaj stam(b)eni štoper? :) Samo što pod stameni podrazumevam kilažu prilično veću od Rnićeve. :D
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
ASAM SE ISKENJO!
ПОЈО САМ ЦЕО ТЕГЛА АЈВАР.
Ljudi sutra 4 popodne, Ada, kod kamenja standardno. U što većem broju.
Možda ću malo kasniti jer teško da ću moći baš u tri da izađem sa šljake, ali se u svakom slučaju gledamo na Adi.
Momcovi, nek' ide život, pašće sutra neko čašćavanje 100%, ulet'o mi tiket pa taman da se zalije i Ninčilino slavlje i moje polaganje vožnje i uletanje tiketa i šta još sve ne. :D Još samo da vas pitam: fali li kojoj od ekipa i dalje onaj stam(b)eni štoper? :) Samo što pod stameni podrazumevam kilažu prilično veću od Rnićeve. :D
Idi u Lastu. Mislim nije da im fali, ali to je taj tip igrača.
Блејк, фалиће нам за АФК, тако да само полако, да те тестирамо па да видимо.
ЈЕБАЋЕМО ТРОМЗОААА!!!!
ENJEMI VOZIŠ LI ME SUTRA?!?!
I, da, imajte u vidu da mi je rođendan sutra, neka gajba piva će da odradi pos'o, što se tiče poklona. :)
Возим вероватно, само ћемо видети још кад тачно и где тачно.
TOOO!
OPAAA, RAZVALIOOO SAM SEEE ! NINKA SREĆAN ROĐENDAN !!! I OVDE I SUTRA ĆU DA TI ČESTITAM !!! :::
OPAAAAAA! FALA BURAZ SAMO UDRI AAAAAA!
Ninka, pa valjda ti treba da častiš za taj uslov i rođendan :)
Kakvo čašćavanje, kraj u mjesecu, jedva za hljeb imam. :)
Dobro, možemo mi da sačekamo da ti legnu neke pare na početku meseca :P
To to :)
Pa da :) Imaćemo razumevanja :)
Komšinice, oćemo li ići danas? :)
Ja dolazim, Kiza nesiguran.