Vukajlija Ol Star fudbal

1. Reci kizi ako dolazi da mi donese one rukavice za golmana :)
    I ponesi neku pumpu sisa je izduvana.

2. Izgleda da ću morati da kasnim danas. Neke porodične obaveze jebiga, ali dolazim svakako.

3. Vajte, ja opet ne mogu, jbg, stalno nedeljom iskoči nešto drugo...

4. To namjerno, čula da ja ne čašćavam, pa ko veli, nema motiv da dođe. :)

5. E, samo sam čekala da to napišeš, znala sam :)) Baš ti hvala što imaš takvo mišljenje o meni...

6. Zajebavam se, šta ti je. :D

7. Aha, sad se izvlačiš, šta si rek'o, rek'o si...

8. Kacam stoka šovinistička. :)

9. :P U to ime, srećan ti rođendan! :))

10. Zahvaljujem, mlada damo. :)

11. Stigao sam kući u jednom komadu.

12. Deki, ne dam bubrege!

13. Ja samo da bacim kratak izvještaj, iz mog ugla. Fudbal dobar, Lasta karala Gubitnik 3-1 u pobjedama, u sve 3 utakmice koje smo dobili, dao sam po gol, dok u ovoj jednoj nisam ni igrao nego zadnjih 3-4 minuta, ali kako uđoh, tako primismo 2 gola na brzinu. :) Sada već standardne tenzije u taboru Gubitnika dovele su do toga da se njihova igra poremeti, i da samim tim budu KARANI U BULJU. Čak ni povratnik Reme nije uspio da im pomogne, pa se već sada nameće pitanje da li je Lastu moguće pobijediti. Bar na kraju dana, u ukupnim partijama. A prva tekma je dobijena 5-3, takoreći sa drugim timom, bez Džonija, sa povrijeđenim Arlovskim koji je igrao sa pola snage i Agilnim koji je ušao negdje na pola, što dovoljno govori o našim kvalitetima. Solidno se pokazao i novajlija, Blejk, dokazao da ima dobar šut, samo ga jebe pokretljivost, kao i većinu teškaša iz Laste. :) Ja sam malo nervirao saigrače sebičnošću i afinitetom ka driblingu i šutu, koji su me začuđujuće solidno išli danas, ali je bitno da je na kraju sve ispalo kako treba. Pošto na bleji nisam ostao, molio bih Džonija ili tako nekoga da mi baci u PVT šta se dogovorilo i tako to na tu temu. :)

14. Kol'ko imate sreće što nisam bio tu, a kupio sam i nove tikepa, JEBAĆEMO LASTU !!!

15. Opet je VOS protekao potpuno standardno, k'o što napisa Ninka. Gubitnik je opravdao ime, lasta standardno dobra i da pohvalim samo saigrače za pobede i u okrnjenom sastavu. Al to je već onako standardno.
    Dvoje novajlija na VOS-u. Blejk je igrao, dok Gambi nije. Poseta je opet bila dobra, a nakon toga su usledili dogovori oko AFK Vukajlije, na kojima su uz pivo, kako valja i dolikuje (i po koji gejfrut) izabrani organi kluba. Sve će to biti objavljeno na vreme. Jedino sam mislio da će Profa uspeti da dođe, pošto mu je ovo čini mi se poslednji vikend ove godine u Srbiji, al nije doš'o. I Manča me je bio zabrinuo u jednom trenutku, tako da Mančo, javljaj jesi oK ovde.

Odoh da dopišem nove članove na zid slavnih (ili plača ako vam se sviđa tako), a i starim da udelim pluseve.
    Kako je tekao fudbal, pored Ninke, ako hoće neka opiše još neko, ja sam igrao samo posednju partiju na kojoj je samo jedan tim postojao na terenu. Čak smo se toliko sprdali da je Gonzo pola minuta stajao sa loptom ispred njihovog golmana, a onda pokušao petom lolololo

16. Čak smo se toliko sprdali da je Gonzo pola minuta stajao sa loptom ispred njihovog golmana, a onda pokušao petom lolololo

И док је гонзо покушавао да уради финту на младом голману ФК Губитник, Млади гоша га је гледао са неверицом и предао се на милост и немилост овог журналисте познатијег као мустафа. Међутим и Мустафа показује своје мане понекад па је ту финту промашио.
    АФК вукајлија је размишља о томе да гонза ставе за гл центарфора, а младог Вајта као главног голмана и Трећег капитена.

Нико неће да похвали онај го када сам се ваљао по поду за лоптом и сјебао руку на 2 места. :)

17. и сјебао руку на 2 места

Nemoj više da ideš na ta mesta

18. Vajte inače da te pohvalim. Sve bolje braniš. U početku si bio drven malo, sada si i pokretljiviji daleko.

19. Vajte, zavuk'o sam ti šes' komada juče! Opaaaa!

20. Opaaaa, opet rutinski seks, dakle. Nisam ni sumnjao. Pi, kako mi nedostaje da dam svoj deo karanja, moram uskoro da se otmem režimu i opet pobegnem za Bg.

Agi, kad će onaj video više!? :D

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.