Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Izgubio sam kablić za kamericu, kupujem čitač kartica danas-sutra, pa ću odraditi jedan :)
Da se ponovim, ziv sam i ne dajem bubrege i ostatak organa Dekiju.
E da ljudi, nema me na sledećem VOS-u idem u subotu ujutru na ekskurziju. Ispratiću situaciju ako nađem neki vifi dole. :)
Ne treba mi tvoj organ! DEMANT! DEMANT! lololo
Јбт, Манчестер не могу да верујем да су они теби као решење за те проблеме са срчком дали стој на рукама! И не могу да верујем да им ти верујеш... Иди бре код неког нормалног и крштеног доктора, немој да се зајебаваш са тим стварима.
Hoćeš moj organ, ako me razumeš lololo
Ja doš'o samo da počastim ljude, međutim kad videh da nas ima preko 10, malo mi se izjalovio plan jer sam pon'o samo soma. :D Htedoh da predložim gajbu piva, ali kapiram da bi to nas petorica sjebalo kroz sekund, a kamoli više nas. :) Nesam doš'o d'igram, ali ipak odigrah, i uopšte se nisam pokajao. Štaviše, apsolutno suprotno. Citiraću Ninku kako sam odigro:
I dod'o bih svoj trenutak inspiracije, kad sam nekome šukn'o onako proovski kroz noge, ne sećam se tačno kome. :) Mada, za čo'eka koji više od mesec dana nije ozbiljno potrč'o do juče, ja sam zadovoljan. :) E da, i fala kolezi Dekiju i njegovoj mašinčini, spasio me čo'ek jebote. :)
Jedini organ koji me može zadovoljiti je klubski organ! lololo
Pa taj sam sunce mu jebem žareno lololo
Ništa zato, lajkovaćeš me trololololo
Mensčini da sam to bio ja :) E šta ti znači "proovski"? Kao pro? Ili si iz Prova, pa provski? :)
Aj ako si navalio... :)
Da sam iz Prova (šta god to bilo), bilo bi provovski. :)
Ja sve izokola, fino, latentno ati galamiš c c c e sad ne dam :P
Da sam iz Prova (šta god to bilo), bilo bi provovski. :)
Dobro je da nisi iz Prova! Provo je fuj! xD Aj takmičite se ti Gonzo ko će pre da isplusira sve defke kekekekeke
Деки, Гонзо, двојица су се тако смували... хњо хњо хњо
Jebi ga, pale me loknice lololo
Enemy, ;)
Ovo mi je predložio najbolji kardiolog u Srbiji lolo. I svaki put, od prošlih 50, je pomoglo, kao i juče, pa ono. A zapaliću na operaciju uskoro pa će blejica da bude.
Samo da ne bude štrudle... :(
reče olanik da će možda da bane na neki balfud,lolo
Само ћу рећи:
Вајт је сад перманентан голман. Ја се пресељавам на позицију дежурног потрчка.