Vukajlija Ol Star fudbal

1. Forget, ovo nije dogovaranje za fudbal u nedelju, nego za neko najavljeno druženje u subotu uveče nevezano za fudbal.

2. Moram i ja naći nekako vremena .. jbg radim i nikako da uskladim vreme
    a i mrzi me sam da idem ...Videću nekako da zajedno dodjemo http://vukajlija.com/recnik/autori/18213 ... obećao je

3. Znam, Nato, to sam skontala, nego nisam da je u pitanju subota uveče...

4. radim u subotu do 1o.sledeća može.

5. jav'te kakva je organizacija i kaj,pa će da vidimo.
    osim ako se ne bleji ol najt long ne vredi da se trangeljam posle 1o,jer ću stigim na razlaz.

6. Pa ajde onda neka se javi ovde ko može da dođe...

7. Ja ne merem, putujem sutra, konačno godišnji fala kurcu.

8. Ja sam na rođendanu.

9. где бре не долазите тј долазите?

јел се игра у недељу? м?

10. U nedelju se igra Fejzaro, stanje redovno. Pominje se neko okupljanje u subotu al' ne znam tačno o čemu se radi, kada i gde.

Ljudi jel igramo u nedelju?

Ja dolazim!

11. играмо свакако ЈА ДОЛАЗИМ!

12. Не знам шта се дешава са окупљањем у суботу, с обзиром да чланство није показало довољан ниво одговорности при одговоарању на позив. Но добро.
    Што се тиче недеље, ја долазим.

13. Što se tiče nedelje, dvaneast.

14. Ja se nešto razmišljam da li da idem na šuntavu Zvezdu u basketu, ali ako nas dođe da nas ima bar za 2 ekipe, dolazim sigurno. Ovaj put sopremom.

15. Увек бре буде за две екипе најмање. За то не бригај.

16. Дал' је потребно да најављујем свој долазак?

Иначе имам двије ствари да вам кажем.

У Балканској улици радња изнад улаза у Форум, ако и даље не знате где је... Прекопута стакленог хотела! и даље? Е јебига.
    http://goo.gl/maps/Ljlhp
    Ево мапу сам вам 'бесио. Енивеј тамо је неки аутлет пизде материне и имају опрему за БалФуд, И то је све нешто јевтиније.

Друга ствар... Па... То ћу вам рећи на састанку у недељу, ако се ико сети да ме подсети.

17. ^ Postajes mod na Ana.rs? lololoo

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.