Vukajlija Ol Star fudbal

1. A Dekiju nije žao što pališ, bio si mu glavna konkurencija za desetku! :)

ma neee hehehe šta lupaš hehehe nije taaačno hehehehe

2. Aha, to... :) Pa lepo se provedi onda :)

3. Srećan put, Mančo i mojne da povraćaš u sobi - zajebani su Grci po tom pitanju lololo :)

A što se desetke tiče, Deki može slobodno da je uzme - moj broj je 007! OPAAAA!!!!

4. Pa ja sam tu u nedelju, mada predviđaju neku ozbiljnu kišurinu, ali ako ne bude, eto nas na betonu opet.
    Nadam se da će biti lepo vreme, ako ništa, da pravimo Profi oproštaj za 2012. godinu :)

5. Ja u nedelju nisam tu. Još sam i ozlijeđen.

6. I da, Profe, lepo je bilo deliti suncem okupano borilište s tobom. Zajeban si protivnik, super lik. Vidimo se na defkama, do sledeće sezone!

7. Lepo se provedite u nedelju!
    Profi i Mančesteru srećan put! Ja još vučem povredu tetive s VOS-a 26.08.2012. Kupio sam i podizače peta, ali pomažu mi samo tokom termina, u smislu da me manje boli(doduše isprobao sam ih tek u ponedeljak (na parketu) prvi put). Danas planiram da branim, ali ću malo da protrčkaram da proverim koliko su efikasni na veštačkoj travi. Naravno na basketu u petak očekujem najdelotvornije dejstvo. Pauza je neminovnost, ali nedovoljno sam zreo da primenim taj metod u dovoljnom trajanju.
    Teško da ću "naleteti" na VOS do kraja ove polusezone, ali trudiću se da na proleće dođem bar na piće, pa makar to bilo i gejfrut pivo.

8. Gejfrut nije pivo lololo.

9. Pa dobro Dože, biće organizovan i koji nefudbalski VOS, ali još nismo razradili detalje. Biće i zima u znaku VOS-a.

10. Večeras ipak (moram) da igram. Javili su mi da već imamo golmana. Tako je to kod nas "trećepozivaca".
    Za naše druženje ne mogu ništa da obećam osim da ću pokušati da dođem kada god sam u mogućnosti, i da ću da uplatim kintu za AFK Vukajlija, kada postane aktuelna priča.

11. Ne odgovarate Enemiju na fejsu, pa odlučismo da vas pitamo ovde.
    Ko je za neko druženje u subotu uveče?

12. Odgovaramo, ja ne mogu, radim/umirem.

13. Dobro, opravdano. Aj dalje.

14. Ja ne mogu, mala mi dolazi iz NS, nisam je vidio 2 mjeseca. A i odgovorio sam već.

15. Ovo je još opravdanije :)

16. Ja sam raspoložen da dođem na neki fudbal, nisam baš Batistuta, ali znam osnove. Tamo negde polovinom oktobra ako bude fudbala ja sam spreman da dođem, ako ima mesta.

17. E, ja bih mogla da dođem, nisam skontala da je uveče...
    Ninka, ne zapostavljaj devojku :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.