Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Људи, нисам читао тему. Шта се дешава са оснивањем фудбласког клуба што сте планирали, докле сте стигли?
Тренутно радимо на првим корацима, требало би до краја месеца да одрадимо неке формалности и за месец-два да званично будемо уписани као ФК.
Свака част, само напред. Подржавам.
E ljudi vratio sam se i mislim da nisam u stanju za ovaj fudbal u nedelju, videćemo.
Kako je bilo Mančo?
Jesi jebo nešto? (vukajlijaška etiketa zahteva da u prva tri pitanja u takvim situacijama, jedno od pitanja bude ovo)
Ma bilo dobro, samo sam se vratio sa polovinom levog plućnog krila i 45% jetre lololo. To je valjda i odgovor na ovo drugo pitanje, uzimajući u obzir stanje u kojem sam se nalazio. :D Ali započeto je svašta nešto, videćemo. (Tešim se, neću jebati)
Negde sam se probudio u nekoj vukojebini ne verujem da ću naći put do ade do fuce
Који је план за данас, оћемо да пробамо да џускамо фузбал?
ја не знам што не бисмо. киша колико видим неће падати. ЈА ДОЛАЗИМ И ИГРАМ У НОВОМ ДРЕСУ РЕПУБЛИКЕ ИРСКЕ ОПАА!!!
Па јá.
АЛ ОВИ НЕШТО ЋУТЕ!!!
ЗАШТО ЋУТИТЕЕЕЕЕ ЗАШТО ЋУУТИИТЕЕЕЕ.... Сад ћу да цимнем Џонија да видим шта се дешава.
Aj javljajte ša se dešava. Dolazim ja opet ako bude.
Ljudi skupljajte se. Mož' se igra. Ja sam pazario neku prehladu jer sam igrao juče u balonu. Imam temperaturu, tako da danas ne igram i sutra ne idem na posao već sam se javio i tamo. Jebiga. A taman da dam priliku nekome da me stigne sa plusevima.
ДОЛАЗИМО БРЕ! у 4 КАМЕЊЕ!!!
И НЕК МИ НЕКО ПОШАЉЕ БРОЈ АРЛОВСКОГА МОМКА НА ПЕВЕТЕ ИЛ НЕКА ГА НЕКО ЗОВНЕ ДА ГА ПИТА ЈЕЛ ДОЛАЗИ!
ЈА ДОЛАЗИМ
Ja nisam mogao da dodjem bio sam u nekim golemim govnima, baš mi je žao!
Al' od sad sam redovan! Pogotovo kad se preselimo u kafanu...;)
U iščekivanju komentara jebanja Gubitnika vaš AA ;*
Eee Arlovski, da imaš Fejsbuk znao bi hahaha. Ja nisam tu bio ljudi jbg.
A?