Vukajlija Ol Star fudbal

1. Došli samo Beli, Fejz i Grfin čini mi se.

2. I šta je bilo? Baci ovde neki riport.

3. E i Enemi je banuo bio.

Evo nas na Adi, Enemi,fejz,grifin,ja. Jebite se svi, pizde jedne (fejzove reci) fejz sprema kilometarski post veceras (koji ja necu procitati)

Vajtove reči na grupi.

4. Au baš bedak. Žao mi je ja baš nisam mogao, a fali mi u pizdu materinu!
    Sledeće nedelje mora!

5. Десило се то да људи који хоће да организују професионални клуб немају грам свести да треба да се јаве ако не долазе на раније договорен РЕКРЕАТИВНИ фудбал.

Играли смо мали фудбал, било нам је до јаја.

6. E ja nisam bio ceo dan tu, a rekoh da vrv neću doći.

7. Велико разочарење, неће та зајебанција никад заживети.

8. Ako ništa drugo makar svi manje-više standardni ljudi na fudbalu imaju po odabranu od pre 10-ak minuta.

EDIT : Zajebo sam se, nema Zoki. DRŽAVA DURADI NEŠTO!

9. Какве то има везе са фудбалом?
    Ако се неко лајковао преко ВОС-а у фазону сам да ни не долази више. Ајде бре, шта се прави муљажа од свега јбт... И треба проверити а у курац.

10. Šta ja sad treba da dođem da bi se probio na Vukajliji ? PF.

11. Poenta je da VOS PROBIJA! bez muljanja. Sprdam se malo da smanjim tenzije. :P Više sam mislio u fazonu kad blejiš uživo sa ljudima tako, da pozitivno utiču na tebe i kreativnost.

12. Žao mi je što je samo 4 ljudi bilo na VOS-u, ali problem je što je ova tema zapostavljena potpuno. Zato ja stalno smaram, jel dolazite, jel ovo, jel ono, inače se desi ovo kao danas. Ne treba da vam bude mrsko, da svratite na ovu temu makar petak, subota, nedelja pre podne i kažete da li ćete doći.

13. Istripovali ste se sa jebenim fejzbukom!
    Ja sam i predložio da se dogovor oko kluba izmesti sa foruma, al sad ste ga baš izmestili.
    Ja nemam fejzbuk niti planiram da ga napravim makar mi i mnogo veće stvari u životu zavisile od toga. Aj se cimamo preko teme za VOS, a o klubu raspavljajte na jebenom fejzbuku. Ja cu pokupiti informacije koje me zanimaju uživo i to je to.
    Sad je trulo što ja nešto palamudim a nisam bio predhodna dva puta, niti sam se pojavljivao na temi, ali sam zaista bio sprečen. A temu sam proveravao redovno sa fona barem da vidim šta se dešava, mada nisam imao često šta da vidim...

14. Ja sam u totalnom nokurcautu i sa vremenom i sa finansijama. Svaki vikend me njakaju da sudim pošto sam levelovao na status glavnog sudije, pa sam im izgleda kvalitetan, te me konstantno guraju da sudim. A pare kako dobijem, tako ih samo prosledim za neko sranje, jeb'o mater, ne mogu 50% od toga zadržati duže od 3 dana. A i kao da su neke pare, obzirom da je 1500 po tekmi, jednom nedeljno. Pošto sam generalno iz pizde materine, kontam da ja treba da se javim samo kad dolazim, ako me nema, zna se da ne dolazim baš zato jer me češće nema nego ima zbog gore navedenih NEuslova.

Nadam se da ću moći da sastavim još koji dolazak, mater mu jebem, fali mi. Ma makar ovako da se sprdamo, ne mora ni biti fudbala, pošto ide smeće od vremena.

15. Mogao bih da navratim da upoznam par likova, samo kad se upisem na faks

16. Људи ово је био легендаран ВОС. Вајт је дао го. Били смо у Кафани и вратили се неко цео неко до пола.

17. Ja i Vajt umalo ne izginusmo gore na Brdu! Ima da vučem traume od onoga ceo život! Šalim se. Neki ćorima se zaleteo jedno 100 na sat, možda malo manje, i napravio baja sudar za sve pare. A svi vi koji niste došli ste se pošteno zajebali, ali 'ajde jebiga, nisam ni ja banjav'o mnogo puta pa da ne serem.

18. Prošao pored ade u 11h. Javio.

19. Javio prosao pored ade u 11h?

20. Подршка за енемија. Јако смо разочарани били не због тога што је људе болео курац да се јаве већ зато што је то слика наших тренинга, утакмица у том клубу који је сад већ питање да ли ћемо основати. Но, можда ми грешимо

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.