Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ja se kao klinac šlihtao kod ombrea da đuskamo Zeldu na Nitendu lololoo

2. Žao mi što nisam banjava ranije, brazo pade jebeni mrak jbg.
    Inače dobar balfu. Zadovoljan sam igom, Agi podelio par lopti milimetarski precizno, Džoni mi asistirao na način na koji stvarno nisam očekivao-CARSKI, ja igrao posle povrede ko na drogama(neki Prof stajl) izgubili smo baš glupo i videlo se da nam baš fali Enemi...

3. videlo se da nam baš fali Enemi...

Ах, моји обожаваоци, како ме само обожавају!

4. Činjenica je, bez tandema u odbrani, šuplji smo pozadi. A zar nismo baš po tome prepoznatljivi? :)

5. šuplji smo pozadi

Crni ja, šta napisa...

6. лололо аги дукатлија

иначе да ја напишем нешто о јучерашњем фудбалу

Јако квалитетан фудбал, све је било у најбољем реду. прегршт добрих и оно што је написао Џони чудних потеза :)

Што се тиче моје екипе, ово је очигледно први пут да смо одбрану одиграли на високом нивоу и свако је имао своје задужење, чак ми је у једном тренутку на путу ка клупицама Густи реко да се нервира што увек има неко испред њега ЛОЛО што је успех за мој тим јер је историја показала да смо увек кубурили с одбраном.

мада сад је и њима заказала одбрана па смо то искористили на најбољи могући начин, и јако сам задовољан приказаним јуче и што се мојих тиче и што се тиче противника. Дварф КОБЈАСНИО све похвале за момка!

и још једна ствар. Било би јако лепо кад би се једном, по могућству следећи викенд скупиле екипе у најјачим саставима, тј да дођу сви, а то је овако по мојој процени колико се сећам

Губитник: Давид, Вајт, Деки, Бвлдга, Бурзум, Омбре, Манча, Дрти Дварф, Ременски, Зоки муња, Лаки, Чак, Марвел, Ја(Фејзбукманијак)

Ласта: Џони, Агилни, Енеми, Гонзо, Арловски, Густи сок, Шанзам, Нинка, Надимак, Бебоп, Чавез, Блејк

И ДА СЕ СКУПИМО У 1, или 2 и да одиграмо прегршт текми на измене и да се игра 5 сати буквално! и да тиме завршимо сезону! :))

Е тако :) наравно и сви остали који дођу биће расподељени у тимове. и тако!

ДА ЗАТВОРИМО ВОС КАКО ДОЛИКУЈЕ!

7. Odlična ideja. Od mene podrška za 'vako zatvaranje sezone.

8. Ja sam svakako za i već najavljujem dolazak, možda i sa specijalnim gostom :)

9. 'ел Милован Дрецун? лоло

10. E, pa je ne mogu sledeća 2 vikenda da banem :(
    ODVALILI BI VAS!!1214

11. Ništa još ne obećavam, daću sve od sebe da dođem. < koji sam doktor

12. Meni je mala opet bila za vikend pa nisam mogao da dođem, al' zato sam idući VOS tu, pa ko živ, ko mrtav. :)

13. 'ел Милован Дрецун? лоло

Još bolji gost od Drecuna lololo

14. Аха, сад и ја знам.

15. Nego što mi nešto krivo što se bliži kraju ova naša bleja, barem u ovom odličnom oblikiu u kom je do sada bila.

16. Da al nastaviće se u tečnom obliku.
    Oigraćemo i neki balfu u balonu sigurno, bar 1-2...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.