Vukajlija Ol Star fudbal

1. Da, ali neće baš biti svake nedelje, mada sam ja za varijantu, ako je suveo, jebeš ladnoću...igramo.

2. Bolan, na pivčugu i bila. :)

3. Мени ортак реко да је фудбал на снегу најјача ствар у универзуму.

4. Jeste. Ne postoji nešto bolje od fudbala na snegu, ali mora da se igra blizu kuće. Znaš koliko budeš mokar jer svi uklizavaju kao ludi na snegu. Ne valja tako mokar basom 45 minuta kući da putuješ, tako da je neizvodljivo.

5. Мени ортак реко да је фудбал на снегу најјача ствар у универзуму.

TAMNAVSKA KORIDA - Kanal širine 5 metara, dubine 3 metra, sa blago strmim ivicama (moguće tračati i po kosini), dva betonska mosta u funkciji gola na rastojanju od 20 metara, igra se 3 na 3, bez golmana, pravila ista kao u fudbalu, igra se loptom, cilj dati gol, sredstva ne birati, poželjna vremenska prilika SNEG!!!
    To je najača igra u univerzumu!

6. I pravilo: preživeli ostaje na terenu.

7. OĆEMO LI DA PRAVIMO KLUB ILI NEĆEMO KOJ KURAC?!?!?!?!?!??!?!?! mnogo ste neozbiljni jeb te se svi

8. propala Agrobanka!! DI SU MOJI NOVCI!?!

9. Klub pravimo svakako. Nema tu šta da se pita.

10. Kako mi dobro zvuči ova Tamnavska korida. Moram to probati, pa da ga patentiramo kao nacionalni sport.

11. Kad smo bili klinci, ekipe iz svih krajeva grada su dolazile kod nas da igramo. I dan danas se dogovorimo po par meseci unapred da odigramo neku partiju iako imamo išijas, spondilozu, reumu, merkat devijaciju itd...

12. Mi smo igrali na poljani gde je sada Maksi. 6 na 6. Nema faulova. Tačnije faul je samo ako te neko vuče za jaknu. Klizanje....ma koji faul. Noga ili lopta, potpuno svejedno. Ludilo. Najmanje troje povređenih na veče lololo

13. Било би јако лепо кад би се једном, по могућству следећи викенд скупиле екипе у најјачим саставима, тј да дођу сви, а то је овако по мојој процени колико се сећам

Губитник: Давид, Вајт, Деки, Бвлдга, Бурзум, Омбре, Манча, Дрти Дварф, Ременски, Зоки муња, Лаки, Чак, Марвел, Ја(Фејзбукманијак)

Ласта: Џони, Агилни, Енеми, Гонзо, Арловски, Густи сок, Шанзам, Нинка, Надимак, Бебоп, Чавез, Блејк

И ДА СЕ СКУПИМО У 1, или 2 и да одиграмо прегршт текми на измене и да се игра 5 сати буквално! и да тиме завршимо сезону! :))

Е тако :) наравно и сви остали који дођу биће расподељени у тимове. и тако!

ДА ЗАТВОРИМО ВОС КАКО ДОЛИКУЈЕ!

Ko pobedi ovde ima pravo da zajebava drugi tim do otvaranja VOS-a na proleće, nevezano za to šta se dešavalo u prošlosti na VOS-ovima i ko je više pobeđivao. :D

14. Moram da iskopam gajbi klip, bio neki matorac iz Švice, mislim da je 2002 bila, snimao nas, mis se tabali ko nikad :-) uuuu isto imam neki klip gajbi kacmo se ložili na tur de frans pa se trkali bajsevima ortak puko lobanju u prikolicu od traktora, izbio 4 zuba! Kacmo skakali sa neke litice u reku kacam napravio krvavog orla, nedelju dana sam imao modrice po stomaku i prsima, i to imam dokumentovano, kad iskopam okačiću :-)

15. Ja sam zimus u školskom dvorištu igrao fudbal sa ortacima, i zatrčao se kao stoka da zabijem gol i proklizam i u koleno mi uleti onaj šiljak gde se kače mreže. Možda sam nekima pričao ali ja još od 7. razreda imam problema sa kolenima kad mi je na treningu neki debeli skočio na leđa jer je hteo da pokupi loptu pre nego što je izletela napolje, i cela njegova težina od 90 i kusur kila potisnula kolena i krcccc. Sve u svemu to mi je onemogućilo da se konkretno bavim sportom koji puno opterećuje kolena, zato idem sad na plivanje. No, taj šiljak je probio samo meso, nekim čudom omašio je sve one male koščice i časicu, ali čuo se onaj zvuk mesa kao u filmovima kad se vadi iz mesa bodež. Bila je to manja rupa pa nisu morali da mi ušiju koleno, od tad imam trip da igram na snegu.

16. Ko pobedi ovde ima pravo da zajebava drugi tim do otvaranja VOS-a na proleće, nevezano za to šta se dešavalo u prošlosti na VOS-ovima i ko je više pobeđivao. :D

Pa to je nemoguće.

RASPAMPRKARILI SMO VAS!!!!

17. Zlajo, to je zaista potresna priča koju ćeš moći da pričaš svojim unucima.

18. Што се тиче дресова... Ја ћу ове две да скинем и ето. Мене смо решили дакле. лоло
    http://d2ovcr3h00rzir.cloudfront.net/pictures/7fbaf25be54e87742b79740e316cd96b.jpg

19. Bilo je lepo videti vas sve ponovo, zao mi je sto ne mogu i dalje da igram... Ove enjemijeve lepotice su objasnile dizajn dresova, nema dalje.

20. Igranje u snegu je zakon, a tek po ledu to je još veća smejurija. Moj drug je prošle godine rascopao glavu na ledu kada smo igrali fucu po njemu.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.