Enemi idealan za centarfora, glava mu je magnet za loptu. :D
Možda bih ja došao i idući vikend, ali obaveze, a i ne mogu se provlačiti za kartu kad idem sam. Da sam sa nekim navijačima mogao bih za 200 dinara doći i otići.
Ја долазим. Али не знам да ли ћу моћи да браним јер ми је изашао плик величине бебопа на прсту. Ништа страшно, електротехничарска опекотина од лемилице. Рекли су ми на Ана.рс да мажем мелемима од јагорчевине и лучевина дивље жирафе. Ваљда ће да спласне.
Lep vikend kad sam na terenu, očajan kacam gajbi, Deki fegetčino, vodi i mene na vos! Kad može Arlovski hoću i ja!
Enemi idealan za centarfora, glava mu je magnet za loptu. :D
Možda bih ja došao i idući vikend, ali obaveze, a i ne mogu se provlačiti za kartu kad idem sam. Da sam sa nekim navijačima mogao bih za 200 dinara doći i otići.
Лолло, још да научим да је користим.
Igra li se u nedelju?
Valjalo bi... a evo šta kaže i Davidova vremenska prognoza s prve strane...
http://www.weather2umbrella.com/sr/vremenska-prognoza-beograd/eta2/11/1924284/0/meteogram
Agi kaće snimci naši? :D
U bre, zaboravio sam :) Biće, biće.
Biće
Izgleda da neće biti kiše, što se ispadalo, ispadalo se. Valjda...;)
Najavljuju nedelju kao stvorenu za fudbal. Znači da ponovim, u 11:00 kod kamenja.
Ja dolazim sigurno.
VOS i dalje traje :)
Daj bože. Da se otkinemo od fuce do 4-5.;) Baš mi se igra...
I meni se igra. Jedva čekam nedelju.
Могли би и роштиљ да бацимо! Да се окрепимо у паузама свемирског фудбала... Или да пошаљемо неког да нам купи по пљескавицу. лололо
dobro se vi zezate, svaka cast. sta bi sa klubom? nisam pratio...
Dolazim u nedelju, al' ćune digram, razboleo sam se. Aj dogovorimo se, šta, kako, biće li roštilja, koliko para? Ja sam za.
Ja ne znam da li dolazim, u subotu uveče je LUKAS, pa ću da zaginem do ujutru vjerovatno. Ako ustanem, dolazim.
Mile, klub se lagano osniva. Još nešto para da se prikupi i počinje. U nedelju ćemo biti korak bliže nadam se.
I naravno Gubitnik će biti RASKOMAPAMPRČEN!!!
RASKOMAPAMPRČITI ĆEMO GUBITNIKAAA!
Zatrećemo vas ko Kartaginu! (
Ја долазим. Али не знам да ли ћу моћи да браним јер ми је изашао плик величине бебопа на прсту. Ништа страшно, електротехничарска опекотина од лемилице. Рекли су ми на Ана.рс да мажем мелемима од јагорчевине и лучевина дивље жирафе. Ваљда ће да спласне.