Vukajlija Ol Star fudbal

1. Е бре Густи који си манекен, неш да ти ломе ноге, ош да се сликаш и снимаш... Е па не може! лолололо

2. PA NEGO! Stvarno bih igrao. Nisam igrao na velikom terenu ima skoro decenija :) Ali nešto ne verujem da ću moći :)

3. Ја бих играо ал плашим се Миха ће да ме види, па Суботара неће добити шансу још десет година у репрезентацији...

4. Mene mož da zove i bez gledanja kakva je konkurencija u napadu

5. Meni dolazi tašta te sam stoga ovaj vikend u kanalu. U Stojnik ne mogu, al dogovorite se kad je VOS pa diskobinujem

6. Meni dolazi tašta te sam stoga ovaj vikend u kanalu.

A u Džoni, koji si Deki ti postao c c c

7. A u Džoni, koji si Deki ti postao c c c

Pa tehnički nisam je još upoznao, pa je glupo da ona dođe, ja posedim par minuta i zapalim na fudbal.
    Ti me bar razumeš lololo

8. Ја отпадам и овај викенд, проблеми су сексуалне природе, тачније, јебем. Ако се нешто изјалови, долазим.

9. проблеми су сексуалне природе, тачније, јебем.

Hahahah Ninka, idukurac.

10. Uprava AFK Vukajlija je odlučila da oženi Džonija da bi ga malo "smirila" od noćnog života.
    Tako se radi u svim velikim klubovima.

11. Dosta je bilo kačenja na krovove splavova. Vreme je da se misli na karijeru malo lololo

12. никад ми клуб основати нећемо, ако овако неозбиљно узимате све око њега

13. Galami na njih fejsaro. Ti si sekretar.

14. UPDATE za onaj fudbal u nedelju: Ipak je potrebno da imate svoju obuću. Ne mora kopačke, ali bi bilo dobro da su makar one za fudbal sa onim mini kramponima, za veštačku travu makar...

15. Brate, odakle mi :( Ima l neko kopačke na zajam?

16. е курац сад агиларес :) јбга немам нит могу да набавим лололо

Ипак не играм :)

17. Јбг, немам ништа наведено, а ни паре да набавим до недеље...

18. ćekaj fejse, el ne igraš zbog kopački? i kaćemo u grand kazino? neam ni dinar...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.