Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
он иде на коларац
:D :D :D Norveski kompozitor gostuje u nedelju, pa bih bas voleo da slusam uzivo neka njegova dela...
знамо...
Fejze, hoćeš li ti u Stojnik?
Joj ja na terenu u pm! A baš mi se kobjašnjava...
Pu bre, baš nam debela desetka fali...
па брате мислим да хоћу ал не за стално рекох лоло, само бих одигро ову :) ето имате једног екеке
To bre! A hoćemo li VOS onda u subotu?
и то би могло :) ал да се скупимо у великом броју јер прети да је последњи
IDEM JA U NEDELJU U STOJNIK! al neam kopacke... oni imaju ili...?
Imaju. Opa, ja bih voleo da nas bude i za dva vozila :)
Ja ne bih istrcao pola minuta tamo, lolo. A i povreda me jebe. Ali mozda se predomislim.
Razmisli, Marvelj. Ja mislim da tebi bolje leži veliki teren.
Betonski je premali za onaj tvoj dribling u stranu, lolo.
a jeb' se, zakržljao sam malo MNOGO. Sad u nedelju me Čak ovnovao na svim poljima, pa ti vidi. Ućiću da izađem posle jednog sprinta :D
Uf primamljiva ponuda, ali sumnjam. Ne verujem. Da mi neki brđanin polomi moje divne nogice. Nego, Agilni, ja verujem da si ti na temi zato što montiraš snimak ili ga aplouduješ :D
Ja sam za VOS u subotu. A u Stojnik ne mogu, a i koji ću vam lololo
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=11&dd=13&nav_id=659786
ЂОВЛА ВРАТИ ИМ СЕ НЕМО ДА ТУГУЈУ ЗА ТОБОМ!
OTERAŠE ME DUŠMANI VATIKANSKI! Prelazim u FK Stojnik, blizu mi je gajbe i bazena pa ću tamo igram za prasetinu i vrelu janjetinu
ТАКОЕВ!
http://www.srecica.com/wp-content/uploads/2009/05/v93486p0.jpg
VRATIĆU SE JAČI NEGO IKAD! A NEĆU BITI MILE KITIĆ!