Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Nisam siguran da li je kuplung promašio temu, ali sam siguran da još nema snimka :D
agilni će popizdi ako mu još jednom spomenem :D nego, sutra odvalite guberevac i ako počnu da vas kidaju, zapretite im samnom i odma će se pogube. Ne mislim na pretnju u fudbalskom smislu :D
Davide, Marvelj je rekao da će da povede još jednog ortaka, tako da sumnjam da ima još uvek mesta za još jednog. Proveri sa Enjemijem.
Marvelj, ponesi kopacke za svaki slucaj ako Slobi budu moje male...
Ako ćete mi plaćati troškove putovanja i ishrane, koji nisu mali, rado bih pojačao vaš cenjeni klub, na štoperskoj liniji. :)
Evo ovako, da sumiram današnji VOS.
Prvo je Fejs došao na VOS bez lopte, pa smo on, Agilni i ja išli u Ostružnicu po nju, ali otišli smo, videli taj izuzetno ružan kraj i došli nazad na Adu brzinom munje lolo
Pošto nas je bilo devet nismo igrali Lasta-Gubitnik već smo se izmešali, tačnije nismo, u principu su igrali igrači Laste na jednoj, Gubitnika na drugoj, al' se ne računa naša pobeda (ponovo) jer smo mi imali ogromno pojačanje u vidu jednog potpuno, zabrinjavajuće poremećenog lika, koji je izgleda pušten na vikend iz ludnice ili je pobegao i koji je nekako uspeo da im da gol. Ne znam kako je i on uspeo da ih napuni lololo
Posle smo igrali protiv Avatara i nekih njegovih iz favele i izgubili 6-3 mada smo mogli bolje da prođemo.
Uglavnom bilo je fino, malo smo se videli, bavili sportom i to je to. VOS nastavlja da živi.
Samo da bacim pluseve, dodam Lakijev profil jer nije na zidu, a bio je na najmanje 10 VOS-ova i da poželim što manje polomljenih kostiju našim igračima koji će igrati za FK Stojnik protiv Guberevca. RASAKANTAODVAPEKINITE IH!!!
E, a ko je editovao onako dobro prvi post? Tačnije ko je udenuo onu sliku?
ODlično odrađeno!
Isprozivaste lika da je poremećen ni krivog ni dužnog, studira čovek na Pravnom.
Pa ne kažem, možda jedan od ljudi u njegovoj glavi i studira na pravnom, ko će ga znati. Uglavnom zvaću ga na sledeći fudbal i nagovoriti da otvori profil na Vukajliji jer ima potencijal lololo
Hahah, isprva sam mislio da je sa Vukajlije ali da je samo snajperisao temu pa da je došao da nas istroluje malo lololo.
Pazi kada ni to nije isključeno. Par njiih tvrdi da nije pričao ni sa kim telefonom, nego da je samo držao onako na uvetu telefon bezveze, mada možda je pričao sam sa sobom.....telefonom....
Hahhahah moraš ga pozvati na sledeći fudbal, da ga ispitamo. Samo da mu ne klikne nešto u glavi u međuvremenu pa ne dođe sa mačetom lol.
Valjda nas neć pobiti, dodavali smo mu lolo
Jeste, vala baš. Bili ste veoma uljudni prema njemu, video sam kako mu je Agilni objašnjavao kretnju i tako to lolol. A i gol je dao, nema razloga da bude nesrećan.
Upisao se i on u strelce na VOS-u. E ko vama sve daje golove lololo
ODo da spavam. Omatorio sam i u ovo vreme sa gotov.
Laku noć Manč.
Laku noć Džoni, nisi mator držiš se još lolol!
lololo
удрите ви брате, него видим да се игра нешто, а неам појма о чему се ради, па да не испадне да фали неко а мене нема. срећно.
Agi, jel ovo 100 posto sigurno? Da znam da li da nosim svoje...
Pa ništa ti ne fali da poneseš svoje kostobrane, ali je do sada uvek bilo. Čuo si se s Fejzom, Enemijem? Ja sam pun :)
Мени не требају костобрани! ПУЦАЈ У МЕСО ЈА И ДАЉЕ ДРЖИМ ЦЕНТАРФОРА ЗА КОСУ! лололо
Мени нико ништа није јавио...