Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ide se s dvoja kola. Ti samo sutra budi na onoj stanici kod Geneksa oko 12:30h :)

2. Meni je najjača priča što onaj lik (mentalno zaostali) nije bio najgori igrač danas :D

Ti samo sutra budi na onoj stanici kod Geneksa oko 12:30h

El to znaći da i ja budem kod geneksa oko pola jedan?

3. ponesi kopaчке свакако марвеље немо ни да питаш за то.

ја ћу цимам блајвагу и декита да се нађемо са енемијем на команди или како год. јебе ми се само да се нађемо лоло

4. Ja došao u bg al zaboravio ključ od kuće, žena nije tu niti zna da dolazim tako da večeras spavam na ulici e al imam ladu nivu spavaću unjoj pa ću ujutro da idem u Bački petrovac po ključ pa onda u bg pa onda uzimam tikepa i opremu pa se nalazimo kad, ljudi? E Jovanović dao auto gol daboda nedočekao zoru i noga mu seosušila p PIČKA LI MU MATERINA RA RASPALA. Jayemen ol dej ol najt!

5. Pijem do zore jer sam tako u mogućnosti

6. Ево како изгледа кад се натпис "Љубав чини чуда" у мојој љубљеној гимназији преуреди током паузе за пишање, познате као мали одмор.
    http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201110/150204/medium_Photo0008.jpg
    Чинчилад је, наравно, збирна именица која означава више чинчила на једном месту.

7. Kuplunže da nisi promašio temu :)

8. Да ниси ти промашио тему? лололо

9. Si promašio temu ti a? Aj da si Ninčilad napisao, ali škk lolol.

10. хахахах све ти јебем, каква је ово превара

11. Ево и ја да напишем.

Да ниси промашио тему?

12. Е, а јеси промашио тему? лолололололололо

13. Е, момци, опростите, ја изгледа промашио тему.

14. Вид' стварно, човјек промашио тему.

15. Promašio temu? Stvarno?

16. Mislim da je promašio temu. Ali nisam siguran. DE SI NINČILO NA FUDBALU? NIKO NEĆE PO VODU DA MI IDE!

Solidan fudbal, Lasta standardno kida. Nije mi priznat jedan lep gol, al dobro, pobeda se piše. Protiv Brazilaca smo igrali taktiku 0-0-4. A mogli smo da ih lagano odvalimo. O liku koji je igrao sa nama neću trošiti reči, ali je on dao gol gubitniku. Zahtevam da se ubaci u prvi post

17. E, samo da objavim da se u Stojnik ide nekih 15-ak minuta ranije. Čujemo se ujutru, ali vi na Trošarini, ili kod Steka, gde se već nalazite, bilo bi dobro da budete spremni za start već oko 12:20h.

18. Nego, je l' to Radjard promašio temu?

19. откуд ово са стојником? јел вас има довољно?

20. E ljudi, meni bilo dosadno pa brojao ko je bio koliko puta na VOS-u pa evo vam lolol:

Fejz 25
    Džoni 24
    Agilni 22
    Enemi 21
    Zoki 19
    Čak 18
    Marvel 16
    Arlovski i Gusti 13
    David, Beli, Ninka, Deki i ja 11
    Gonzo 10
    Bebop 9...

Uračunao sam današnje pluseve.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.