Kod mene Neamnadimak, Kiza, Marvelj i Marveljov neki napadač, oće digra.
Kad uđemo u Stojnik, u jednim kolima ima jedno mesto, pokupićemo Kizinog i mojeg tasta tih 1-2km, do mesta okupljanja. On nam je čovek to sve organizovao :)
CUo sam se ja sa fejzom, rekao je da budemo u 12:30 na Autokomandu kod pumpe, sto je mnogo glupo, jer posle mora da se okrecemo pa da idemo ka Sopotu, umesto da se nadjemo dole na stanici na autoputu,mada je i to glupa ideja posto Enemi dolazi iz drugog pravca pa ne moze da se okrene. Onda ta ideja sa pumpom i nije toliko losa... -.-
A cekaj gde si ti bese? ZNam da si negde ovde kod mene, mogao bi da me pokupis.. :D Uvek mi je mrsko da predjem onaj deo od kraja Juznog do Komande.. :D
E kad krećemo?
Е Деки, имаш пвт на телефону. лололо
Pa čujte se, lolo.
Kod mene Neamnadimak, Kiza, Marvelj i Marveljov neki napadač, oće digra.
Kad uđemo u Stojnik, u jednim kolima ima jedno mesto, pokupićemo Kizinog i mojeg tasta tih 1-2km, do mesta okupljanja. On nam je čovek to sve organizovao :)
:-)
брате ми смо у пола 1 на команди енеми, ваљда је то договор
Deki, uzese nam mesto!!!!
CUo sam se ja sa fejzom, rekao je da budemo u 12:30 na Autokomandu kod pumpe, sto je mnogo glupo, jer posle mora da se okrecemo pa da idemo ka Sopotu, umesto da se nadjemo dole na stanici na autoputu,mada je i to glupa ideja posto Enemi dolazi iz drugog pravca pa ne moze da se okrene. Onda ta ideja sa pumpom i nije toliko losa... -.-
Мислим да смо јуче заборавили време да кажемо. :Р
А можда сам га само ја заборавио. лололо
БЛАЈВАГА ШТО СИ НЕДОСТУПАН ЧОВЕЧЕ!
U takvoj sam mogucnosti. Nemam pojma, domet mi je vHr!
Идемо авалским путооом па зато на команди, е сад јбг, можемо ми да се нађемо и на трошарини ако ти тако лакше.
ЕДИТ Мсм, да те покупимо на трошарини.
A cekaj gde si ti bese? ZNam da si negde ovde kod mene, mogao bi da me pokupis.. :D Uvek mi je mrsko da predjem onaj deo od kraja Juznog do Komande.. :D
jebite se bre picke ja ne znam de je ta punpa jebala vas ona, kobjasni mi kojim busom de da sidjem jebem vasudupe, nisam ja autoprevoznik! lolol
Fejz, jedna jedina pumpa na Autokomandi, kad krenes ka Banjici gore, ka istoku Marakane....Na sred jebene Autokomande. NA SRED!!!!!
okej!
okej!!!!!
VIDIMO SE U POLA 1 TAMO OKEEJJ!!!!!
Enemi, odakle kreces i kuda ides, da me pokupis? :)
У Јерковићу сам, тамо после ћевапа, пар станица пре окретнице.
E jebem te, nista onda, lakse ti da se spustis na Komandu..vidimo se u pola 1 tamo.
Skupljamo se svi kod NIS pumpe na Autokomandi u 12:30h. Ne sme biti kašnjenja (juče rekoh da sve bude 15 minuta ranije, ali iskuliraste me).