A TI MALI SO TU KAMERUhttp://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/216262_160527967340037_285750_n.jpg NEMO' DA MI SNIMAŠ TAKTIKU, ĆU TE IZBODEM SRĐAVIM VILAMA !!
па ето, ако је и даље на снази оно што смо се договарали о неком чичи, типа стилизованом војводи путнику с цилиндром (можда и у стојећој пози као бостон селтикс и једном ногом нагазио лопту) ја сам и даље за то, само да дамо неком ко се тиме бави ( типа дизајн штат ја знам) да нам он то шмекерски ушљака.
па добро, упрошћена лобања брате, не бог зна колко сад детаља. брадати батица са цилиндром, типа само портрет или глава и све у две, три боје. уосталом можемо да дорадимо грб касније па да променимо за следећу сезону или кад већ.
хајде тебра онда следећих дана нам је задатак да нађемо неког типа графички дизајн или тако неки курац ко се бави и да му опишемо. а реално важно је да грб буде врхунски и тако препознатљив :)
ТУ СМО ИГРАЛИ!!!! ДА ДА ТУ СМО ИГРАЛИ!
Ej bre! Oću i ja međ vas fudbalere! :bataljuje futCket i oblači Robenov dres: OPAAAA
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/216262_160527967340037_285750_n.jpg LOLOLOLOL
hahahaha gde si njega našao :D Kako se beše zvaše lik?
Precednik Kluba!
хаха па где је ово јебем ти живот? краснојарск? лоло
Karaćemo Jajince!
Губеревац давиде ал стадион у стилу Брагиног само на сеоски начин лолол гледали нас неки сељани са врха клисуре лолол
е лепо момци, видим показали сте се лепо :) честитам :)
што се тиче наредних тренинга, ја сам за то да што пре пређемо на траву па макар и на било какву ливаду без голова, боље је него балон.
и ако није проблем да ми неко објасни видим да се пребројавате тамо на иза странама за нешто, и шта је декијев предлог и каквих сома динара?
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/216262_160527967340037_285750_n.jpg
...ovaj Fejz mađija je moj igrač!
ау асам се истрипово, ја реко опет неких сома динара...
ал ово за тренинге на отвореном стоји, капирам да је много боље да што пре пређемо на ливаду и уђемо у тај цео нови фазон.
није тебрекс, још увек :(
а иначе грб треба смислимо да бисмо могли добијемо оно што ће нам пише у статуту. јер мора опис грба и тако те стварчице а ми ни то немамо
па ето, ако је и даље на снази оно што смо се договарали о неком чичи, типа стилизованом војводи путнику с цилиндром (можда и у стојећој пози као бостон селтикс и једном ногом нагазио лопту) ја сам и даље за то, само да дамо неком ко се тиме бави ( типа дизајн штат ја знам) да нам он то шмекерски ушљака.
тешко је до детаља описати такав грб :)
боље неко В као стилизовано ил шта већ са главом декице између кракова, да се лакше опише
па добро, упрошћена лобања брате, не бог зна колко сад детаља. брадати батица са цилиндром, типа само портрет или глава и све у две, три боје. уосталом можемо да дорадимо грб касније па да променимо за следећу сезону или кад већ.
ја сам исто за то да нам буде леп грб и онако јединствен :) ај видећемо ових дана да нам то неко одради
хајде тебра онда следећих дана нам је задатак да нађемо неког типа графички дизајн или тако неки курац ко се бави и да му опишемо. а реално важно је да грб буде врхунски и тако препознатљив :)
исцимаћу ја јогуртару
Žoze Vinjau: Samo mirno i lopta prvom do sebe. Bez dugih lopti.
Stojnički tifozi: Alo, Marvelj, cepni dugu ka Dekiju!
Marvelj: Deki, evo pasa, mađijo!
Stojnički tifozi: Tako je, Marvelj! JEBI STOJNIK, GLUPI GUBEREVAC!
Žoze Vinjau: Alo, majmuni, pa ja sam ovde trener!
Ćufta Ravaneli: Kurac moj si ti trener.
PU Sopot: Zašto niko nije prijavio ovaj izuzetan skup?
Tole: Divi Gavajo, hnjo hnjo.
Žoze Vinjau: E, ljudi, pao mrak. Ajmo na pivo.
Žoze Vinjau: Momci, ja sam prezadovoljan. Sve ćemo da vas registrujemo, a na proleće idemo u viši rang i... JEBAĆEMO SOPOTAAA!