Vukajlija Ol Star fudbal

1. У колико је текма момци?

2. Tekma je u 13:30h. Od pumpe na Autokomandi krećemo u 11:30h. O'š igraš? Još ima mesta.

3. Не знам јбг, вечерас имам неки рођендан ПРЕВАЛИЋУ се. Реците ми колко је то удаљено од бегеа? Како се иде?

4. krećemo u 11:30h

A sto ne ranije, bar 15 min? Ako tamo treba da smo u pola 1...

5. Ja ne igram sa Cavezom, nije timski igrac!!!!!!!!

6. Krecemo u 11:30h sa Autokomande. Kolima se ide. Dva vozila, ima po mesto, dva u oba. Moze da se bira odokativno koja su ti udobnija :-) U Stojniku treba da smo u 12:40h, a utakmica je u 13:30h. Tarifa vozacima za corbu je 200-300 kinti. Obuca je licna, dresove, stucne i kostobrane ustupa FK Stojnik.

7. Хахаах Бвдл, знаш и сам да сам Ибракадабра...Ај јављам вечерас кад се вратим дал стижем.

8. момци имам сутра текму одбојкашку за факс, и то још само два кола до краја сезоне па ћу онда ако буде прилике да се иде у наредним недељама моћи.

9. A jel bio neko na Adi danas uopšte?

10. Bliži se očigledno kraj igranja na betonu. U to ime...

http://www.youtube.com/watch?v=AaQF7GAczsI

EDIT: Snimak je napravljen od samo prve partije koju smo odigrali tog dana. Dosta :)

11. Хахахахах, врхчина од клипа! Браво Агиларес!
    Него мсм да то није било 4.11. јер мене нема, а знам да сам цео новембар долазио на ВОС.

12. Kako bre uvek snimate kad ja nisam tu lol. DOBAR KLIP AGI!

13. Moguće je da je bilo nedelju dana ranije, nisam ni ja bio siguran. Jbg.

14. Kako bre uvek snimate kad ja nisam tu lol.

Па каци атеншн хор, ја преферирам да ме камера не забележи. лоло
    Мада се сећам да је једном снимљено неко моје избацивање лопте са гол линије (спектакуларно иф меј ај сеј), то ми једино жао што се изгубило.

15. Ma snimalo se par puta i kad sam bio, ali Agi nije napravio snimak khm khm lololo.

16. lolo marvelje dobićeš ti 3 šamara sledeći put kate vidim decxko!

17. dobar klip agi, odličan završetak... al' onaj protiv stojnika jebe !

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.