Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
људи ја имам један реалан проблем јер ми се десило срање епских размера
објасним вам сутра ако стигнем а ако не стигнем без да се јавим ви палите без мене. иначе, јако ми лоше тренутно психички па се оно, чујемо сутра надам се
Izdrži fejsaro !
Dzoni, ako Fejz ne ide,ponecu ja 2 para kopacki...moje su 44 IPO, pa ako ti odgovaraju, igraj u njizi...
ипак идем матори, нећеш ме се тако лако отарасити
Kako smo te istrolovali Dzoni i ja sad, nisi svestan, bas si naseo!
тотални сам наседач лоло
Do jaja ljudi, ide Fejz, imamo golmana!
екекеке басх си фани!
Imate li ekonoma?
Ne, ali zato imamo 7 centimetara tvrde srpske kurcine! :D
ЛАЖ! ИМАМО 6
6 X 7 = 30! OPAAAAAA
ХОП ХОП ХХХХХХОПААААААААААААА
NAJEBAĆE TAMENAAAAAA TAMENAAAAAAAA!!!
Da se spremim pa d'idemo da jebemo Rogaču.
STOJNIK U SRCU IKONA JE SVETA!!!!
Сањо сам да смо их напунили ко 357! ОПааа!
Иначе, ладно у курац. Температуро крени да растеш дечко!
Не стигох данас, јеби га....преспаво
Dobar klip,al opet me nema...previse kidam da bi me kamere zabelezile!
Inace,svaka cast za melodiju.Fus ro dah!
AFK Vukajlija Stojnik je odigrala svoj drugi meč.
Izgubili smo 5-3, ali smo dali sve od sebe i moglo je da bude drugačije, jer smo poveli, a onda smo primili kiks gol. U principu mi smo davali golove iz akcija, a oni nikad gluplje, ali to su sve stvari koje mogu da se isprave.
Mislim i da trener greši sa taktikom i da 5-3-2 nije rešenje jer se bvdlga nalazio skoro stalno sam na sredini bez mogućnosti da odigra sa nekim. Naravno i Gusti nije za beka, ali i to će se ispraviti.
Verni navijači, Vukajlijaški Arčitelji, možete biti ponosni na naše zalaganje, a prvu pobedu vam obećavamo uskoro.
Sutra ću da bacim par fotki kao preview klipa koji će izbaciti Agilni.
JEBI SEVOJNO! JEBI TROMZOA!
Pu bre :-( ko je bio strelac?