Imaju tamo neke kopacke Dzoni.Jeste da na polovini vire prsti, ali boze moj! :) U najgorem slucaju mozes u patikama, bice zajebano, ali ako ne budu zalivali teren, a nece, ili ako ne bude pala kisa, a nece, onda moze.. :)
Pa razmišljao sam o tome, al' sam baš neupotrebljiv, kapiram da bi ste dobili rak kad bi se zakašljao u kolima... A i završava mi se bolovanje u ponedeljak, tako da moram da ozdravim.
Ko će bre meni da namešta golove? Rekoh da se bez het trika ne vraćam nazad. Voziću ja. Neću biti pri kompu danas pa ako se nešto dogovorite, javite mi nekako. Golubom pismonošom :D
Ne ide Neamnadimak. Koliko nas je? Gusti, Bvdlga, Fejz, Marvelj, Džoni i ja. To je sigurno. Enemi, šta si odlučio? Davide, hajde i ti, nisi se izjasnio.
Imaju tamo neke kopacke Dzoni.Jeste da na polovini vire prsti, ali boze moj! :) U najgorem slucaju mozes u patikama, bice zajebano, ali ako ne budu zalivali teren, a nece, ili ako ne bude pala kisa, a nece, onda moze.. :)
Ako ima tamo neka vire prsti, bole me tuki. Bitno je da imaju krampone.
Ja neću moću u nedelju, još uvek sam bolestan... UPICKUMATERINUKRASNUBAŠJEBMTIŽIVOTISVE!!!!:((
Ma daj, možeš igrati kratko. Vredi se makar provozati s nama, da osetiš atmosferu, travu na desetak minuta...
Samo da javim da ja definitivno ne mogu da vozim, sveci trebaju kola...
Pa razmišljao sam o tome, al' sam baš neupotrebljiv, kapiram da bi ste dobili rak kad bi se zakašljao u kolima... A i završava mi se bolovanje u ponedeljak, tako da moram da ozdravim.
O bre, sad moram ja da igram napadača. Ae, ozdravljaj, biće često ovoga.
Radim na tome da dobijem dozvolu da idem na fudbal.
Ko će bre meni da namešta golove? Rekoh da se bez het trika ne vraćam nazad. Voziću ja. Neću biti pri kompu danas pa ako se nešto dogovorite, javite mi nekako. Golubom pismonošom :D
Odlično, onda sam odmah iza Gustog. Voleo bih da Bvldga i Fejz igraju veznjake. Al' dobro, videćemo na licu mesta.
Dakle, sutra se okupljamo u 11:30h kod pumpe na Autokomandi. Slažu li se svi?
Imam ja tvoj broj, javiću ti Gusti, ako bude nešto?
Jel ide Fejz?
Javljaju mi iz režije: mrka kapa.
Bez podrške debele desetke. Ebeš ga.
Jel će biti još slišnih akcišna? Baš mi smor što ne mogu...
Kako je krenulo, jako često :)
Nadam se. Baš bi voleo... :))
Ne ide Neamnadimak. Koliko nas je? Gusti, Bvdlga, Fejz, Marvelj, Džoni i ja. To je sigurno. Enemi, šta si odlučio? Davide, hajde i ti, nisi se izjasnio.
Mislim da bi David pokidao!
Идем и ја, мислим да ћу моћи да играм сутра. А ако не будем могао, пружаћу подршку са клупе. лоло
ЕДИТ Бај д веј, купијо сам штуцне за себе, оне њихове су катаклизмичне. лололо
Свим играчима са ове теме који учествују у сутрашњем мечу за ФК Стојник желимо СРЕЋНО ЈЕБАЊЕ ФК ПОГАЧА