Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Mančo nije da ti nisi uspeo da ga ostvariš nego sam ga ja odbranio lololo
A hteo sam da ponovim onaj prethodni penal jebi ga. :'(
Al si bar 10 sekundi izgledao kao čovek. loloo
Arlovski nas je upropastio jednu, realno, ali posle smo ga doveli u red, nakon kritika.
Uglavnom, poslednje četiri partije, nepobedivi sastav - na golu Gonzo, Ninka i Blejk pozadi, ja na sredini, a Gusti i Arlovski napad.
Doduše, malo je falilo da dobijete onu poslednju partiju, ali moram nekada i odbraniti siguran gol rukom, kad znam da će Gonzo hobotnica spasiti penaltik.
Inače, sad mi žao što se ne pišu asistencije :)
Upisaću +eve sutra ujutru.
оћу детаљан опис фрке између зокија и марвела, зашто и како је избила и кој је курац више са њима? Статистика излази колко вечерас, а ако не вечерас сутра. извињавам се немам времена да седнем од посла а камоли да бројим бројке лоло ал до сутра одрађујем све :*
Falio igrač mešancima te se Arlofski ponudio da upadne. Zokiju se ta ideja nije svidela i rekao "NE MOŽE!" tu su se svi pomalo prepirali ko će da uđe i na kraju se dogovorimo da Arlovski dođe kod nas a Kačama izađe, onda je Manči bilo žao što Kačamak sedi na klupi pa je rekao "izlazilm i ja" onda je Kačamak rekao "pa onda ima mesta za mene" i tako Manča ostao na klupi. Onda je u jednom trenutku Marvelj prokomentarisao sebi u brk kako ga boli kurac ko igra važno je da se igra, nešto u tom fazonu i bum... Zoki poludeo, Zoki oće da ga bije zato što mu ovaj to u lice nije rekao nego tu komentariše sa strane iako drug Marvelj nije ništa loše mislio. Arlofski se trudio da zadrži Zokija, ali je na kraju Marvelj zadobio ogrebotinu. Zoki je posle izašao da oladi i posle nekih desetak minuta Marvelj odlučio da smiri tenzije te je rekao sledeće "Zoki meni je ovo glupo, svađaš se tu ko neka devojčica odnosno malo dete" ali je Zoki to drugačije konstatovao i ispalo je da je Marvlej mislio na to da je Zoki peder te se Zoki opet iznervirao, ali je tu bio čini mi se stameni Gonzo te do većih povreda nije došlo. 20 i 3 min posle toga Zoki je pružio ruku pomirenja Marvelju a Marvelj je sa malim razmišljanjem prihvatio.
Eto to ti je ukratko
Боууже свашта...
Ja sve čekam da mu je sad na kvarno tresnuo šamarčinu. Puuuu. Koj kurac čitam ovoliki post.
LOL haahahah koma. Ne znam koje još imitiranje smejanja da izbacim. Hahahahahha.
Hahahahahahha ponovo isto.
Jebote koja koma hahahahha umirem.
Ja očekivao pohvale za moj stručni prenos događaj kad ono...
Ma do jaja si napisao, zato se i smejem sada kad se setim cele situacije.
Није мешанцима фалио играч, него је Арловски тео дигра једну за Губитник, а Зоки је стриктно рекао не. Марвељ није делио Зокијево мишљење и као што Драг Раџа рече себи у брк прокоментарисао да га боли курац ко игра, а Зоки попиздео јер му његов играч прича иза леђа због играча који није његов.
колко сам ја видео, манча је засрао целу ситуацију!
ПРЕБИЈ ИХ ЗОКИ СВЕ!
ја да сам марвељ побијо бих се с овим пошто га из неког разлога већ неко време дрка, малте не из чиста мира. ај једном, двапут ал оно.
NAPRED ZOKI LE
http://www.zokigames.net/wp-content/uploads/2011/04/ZOKI-logo-RGB.png
E je, u pravu David, jebe ga Zoki iz čista mira od kad smo krenuli da igramo lol. Ali ja mislio da se sprda.
лепо је што искулиро једном двапут, кад се већ нико никад на восу није побијо, ал овај претерује, with no apparent reason што би рекли западни срби.