Vukajlija Ol Star fudbal

1. Мене муда идаље боле

2. Nema potrebe da produbljujete situejšn... Kraj.

3. Мене муда идаље боле

PIČKO NEĆEŠ PLODITI!

4. Koliko ja vidim ovako iz kreveta izvaljen, mene po proseku odigranih/datih golova moze eventualno Arlovski da predje.. Da ne ulazim u raspravu oko tuce ko je koga, s cim i u sta, al prisustvovao sam, a mozda do nekle i izazvao par situacija u, nekoc popularnom, balonu kraj marakane, gde je Zoki vrlo ozbiljnim tonom decu plasio i izbacivao. Meni je on lik i ja kapiram da se on tako i zajebava na neki nacin i nemam nista protiv toga, mada sam se prvi put zaprepastio kolicinom arlaukanja prilikom svilenog dodira po njegovom dresu. Licno mislim da Marvelj nije ni dete ni neko ko bilo kome moze da izazove bes sa onim bistrim, plavim, zagonetnim,a ujedno umobolnim pogledom :D (Morao sam ovo poslednje da dodam da ne zvuci gejicasto). Zoki mora da se kontrolise, al i mi ostali moramo da prihvatimo disbalans odnosa "davanja i primanja" sale kod njega. :P Osobno (da se ne ponavljam sa licno), mi je Zoki cak i jedan odi simpaticnijih ljudi iako sam tek od skoro poceo da ga razumem :) Nisam vam u sustini nista rekao, a citali ste ovo sve do kraja, pa vam se zato zahvaljujem na paznji i vidimo se na sledecem VOS-u da vas sve trpam kako valja :D

p.s. Ko ne razume zasto se ja sa ukupno 3+ od istorije postanka VOSa javljam, nek se obrati gustom, on ce vam sve objasniti... :D Pusa! :*

5. Ljudi da vam ja nešto kažem, igra se skoro godinu dana maltene jednom nedeljno fudbal, posebna igra koju igramo i gledamo malo emotivnije i tuda je protrčalo cirka jedno 50 ljudi koji se totalno razlikuju jedni od drugih počevši od godina, pa preko svega ostalog do sada i to bez incidenta većeg.
    Dobro je i ovo da je prošlo bez tuče, jer to nam nikako ne treba. Pazi, kod mene u kraju tuča na fudbalu je nešto što lako izbije i ne shvata se preterano ozbiljno, brzo se rastavlja i malo se smire straasti pa teraj dalje. Nije svuda tako, pa je posebno bitno da se ovakve stvari ne dešavaju. Opet fudbal je pa je moguće, mada moramo da radimo na tome da ne dolazi do toga i oni koji su na terenu moraju hitro da rastavljaju ubuduće svaku takvu situaciju.

Pohvale Marvelju na iskuliravanju. Bolje je što se završilo ovako, nego da ste se tukli. Sledeći fudbal morate da se malo ozbiljnije pomirite i porazgovarate koji minut. Kao kapiten biću tamo da ispratim to pomirenje i prebijem vas ukoliko se budete mangupirali. Imam sto kila i može mi se :)

Neću da ulazim u to ko je u pravu, šta, gde kako, jer nisam bio tu, ali pičimo dalje.

Još jednom, dobro je da si iskulir'o Marvelje i uvek se trudite da iskulirate malo u takvim situacijama.

Manča, Kačamak, Debilko, Tuljan, Krauč, Raja, Gusti, Gonzo, Agi, Arlovski, Ninka, Andrej, Blejk, Kiza, Marvel, Školjkaboj.

Upisani plusevi.

6. Razgovarali su već, završeno je to.

Ljudi, Kiza neće prestati da se dernja i unosi u facu, to je normalno. Ovo u subotu nije bilo normalno, preterao je, skapirao je. Ponovi li mu se još jednom u toj meri, na fudbal više neće doći.

Kraj priče.

7. Agilni je Tole. Tole je rešio.

8. E Džoni, a gde si upisao pluseve lolol?

9. Ракоције краљу! :Д
    Срећан ти рођендан од суботе. :Д

Е, ја чу да пребијем оног џедаја, он нам је све ово намести маму му јебем, чак чу да га наџем у граду, црпи нам овде прекопотребну силу...

10. E Džoni, a gde si upisao pluseve lolol?

Pa na prvoj strani. Novi spisak za 2013. Prvi post. Pri dnu posta.

11. Vidim sad, ali do malopre nisu blejali lol.

12. Манчо, превише гледаш физуру, премало плусеве и статистикоа!

13. Andrej još uvek ne može da postuje na temi, ali se izvinjava Tuljanu za kajganu.

14. Što David ne može da postuje?

15. Zajebao sam se, popravih post :) Briši.

16. Neka ostaviću.
    Gore je da mislie ljudi da pričaš sam sa sobom nego ovako kada je greška ispravljena :)

17. платио бих да гледам тај шоу, ПА ТО ЈЕ БИО ШОУ ЉУДИ!

18. Pazi, kod mene u kraju tuča na fudbalu je nešto što lako izbije i ne shvata se preterano ozbiljno, brzo se rastavlja i malo se smire straasti pa teraj dalje. Nije svuda tako, pa je posebno bitno da se ovakve stvari ne dešavaju.

I zato ja igram sa vama, jer sam ortake iz kraja, pobio. Lolo
    Do svega toga ne bi došlo da sam ja bio tu. Zoki misli da sam alfa pa mi neprotivreči. lolo

19. Зоки мисли да си ти алфа, а заправо си ромео. лолол

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.