Vukajlija Ol Star fudbal

1. Pitao me onaj ortak igra li se. Meni izgleda kao da će kiša svaki čas. Mada ja ne dolazim, još sam bolestan.

2. U subotu fudbal.
    Ada Ciganlija, 14:00, kod kamenja.

01. Johnny Kurajber (100%)
    02. David (100%)
    03. Manča (100%)
    04. Drug Raja (72%)
    05. Blejk Grifin (100%)
    06. Enemi (100%)
    07. Agilni (60%)
    08. Leprikon (13%)
    09. Neamnadimak (50%)
    10. Školjkaboj (80%)
    11. Rakocije (100%)
    12. Ninčilo (100%)
    13. Marvelj (99%)
    14. Arlovski (87%)
    15. Lakijev ortak (80%)

17. Debilko (100%)
    18. Gusti (100%)
    19. Fejzbukara (100%)
    20. Prof (68%)

3. Ja šljakam sutra jbg.

Šta ćemo za danas?

Di su ostali? NIJE VALJDA DA SPAVATE JOŠ?

4. Marvelj mi je rek'o da mu javim ako bude fudbala. Al' ne vjerujem realno, kiša pada, i da stane sad, teško da će do 2 da se osuši.

5. Sutra bre idemo u Stojnik. Prati malo, Arlo :)

U Zemunu sada sija sunce, ali je do malopre opet padala kiša. Ja mislim da nemamo baš uslove za igru...

6. KOd mene prestala. VOS MORA DA ZIVI!

7. Sa Kizom sam se dogovorio da ćemo da izađemo naulicu u 13h, vidimo kakav je beton, suši li se sta i odlučimo da li dolazimo. Ae tada i ovde napišite ko hoće, kako, šta, da ne dolazimo džabe.

8. Na Bežaniji ne pada već duže vreme.

9. Ovo kao Beogradsku hroniku da radimo lolo

10. Ne znam, gledama napolje, mokro, bez nekih naznaka da će se osušiti. Mada, možda kad bi pomerili VOS za 3, da do 2 vidimo za vreme? Ionako ljudi kasne kad se nalazimo u 2, tako da sat gore neće škoditi

11. Hajde onda lepo od 15h da igramo, taman da se još malo prosuši.

12. Evo ga sunce osusice se do 4 sigurica...

13. To pomeranje mi uvek kritično jer ne mogu svi da ga vide ovde na temi pa će neko doći u 2 i smoriti se jer ne zna da je u 3. Nemam pojma. Nisam pametan. Mrzim ovo šućmurasto vreme nit tamo nit vamo.

14. Ma tamo! Ja stižem u 4. Gotova mi pauza. Ćos:*

15. I ja mislim da je pametnije da se pomeri za 3. A ko ne vidi, šta mu fali da bleji na Adi, lepo je vreme. trolololololoolo

16. Ćao Arle, ćao. Prati temu da vidiš da l' smo se skupili uopšte danas. Da ne zapucaš na Adu, a mi na Star Wars-u lolo

17. Dolazimo u 15h i aukurac. Nek prate ljudi temu. Mislim, valjda će da je pogledaju, kada vide da je padala kiša, neće doći na svoju ruku u 14h.