Vukajlija Ol Star fudbal

1. Zahvaljujemo se i Džoniju na rečima upućenim Flafičastima na kraju prvog posta, ne znam kako nisam primetio to ranije lolol.

Pa red je da se pomene podmladak i da se pohvali. Na vama VOS ostaje :)

2. U subotu fudbal.
    Ada Ciganlija, 14:00, kod kamenja.

01. Johnny Kurajber (100%)
    02. David (100%)
    03. Manča (100%)
    04. Drug Raja (72%)
    05. Blejk Grifin (100%)
    06. Enemi (100%)
    07. Agilni (60%)
    08. Leprikon (13%)
    09. Neamnadimak (50%)
    10. Školjkaboj (80%)
    11. Rakocije (100%)
    12. Ninčilo (100%)
    13. Marvelj (99%)
    14. Arlovski (87%)
    15. Lakijev ortak (80%)
    16. Ludi Čak (50%)
    17. Debilko (100%)
    18. Gusti (100%)
    19. Fejzbukara (100%)
    20. Prof (68%)

3. Е, мени стави 110%, јер ја увек кад изађем на терен значи сигурно да испоштујем значи договор из свлачионице и сигурно да је то тај неки велики плезир и значи битно је да ја кад изађем на терен, значи дам 110 одсто својих могућности и значи сигурно да изгинем на том неком бетонском борилишту, и резултат сигурно неће изостати.

4. Enemi, kad ideš sutra na fudbal? Biću ja na treningu pa ako ćeš autom samo da me pokupiš kod teretane ili da se ja popenjem do parkinga, đe god da si parkir'o.

5. Eto na šta je svijet spao kad su i Hercegovci počeli da idu u teretanu.
    Kraj je blizu.

6. Не знам Нинчило, имам неке обавезе пре фудбала па не знам кад ћу тачно завршити, чућемо се на мооообиллан!

7. Aj važi, zvaću te sutra nekad oko 1.

8. Ти у тер, па на фудбал, а? ОСЛАБИЋЕШ ЛАСТОА!

9. Radim prsa i biceps sutra, noge će da ostanu odmorne. :)

10. Izgleda da ce biti kise sutra i to bas u popodnevninm satima... mada koliko kapiram nece biti neka jaka kisa.

11. I ja sam video, ali piše da je slaba. Pašće neka kišica i brzo prestati, a možda na adi neće ni padati.

12. Ja sam ipak da se pomjeri ranije fudbal, za svaki slučaj.

13. E, samo da prijupitam, mada ćemo se dogovarati sutra na VOS-u... hoćemo li u Stojnik u nedelju popodne? Igra prvi tim protiv drugog, odnosno, Zoki selektor će da namesti da svi VOS-ovci budemo u istom sastavu i naguzimo ove druge, a?

14. A jeba vas ćaća kak ste se skupil tak na gomili ja evo sam da javim iz lijepe njiove tuj mi je prekrasno i internet su im uveli pre neki dan vele oće gledat vojvodu lajv. Guba ste momčad al ja moram fulat nogomet ovaj tjedan, tek u neđelju sam nazad kod četnika, ne.
    Bok curke, pusa.

Stojnik u nedelju popodne?

To ti ja ne buml znat reka sad.
    P.S. Arlovski, pozdravili te svi tvoji. :)

15. Sutra igramo kako stvari stoje.
    Ja neću možda moći sutra puno da igram. Povredio sam nešto nogu, al' malo ću čito jer je Gubitnika i Flafičaste uvek kul razkantanaguziti!

16. бар бани да блејимо, ниси бијо дуго. а ово за недељу није лоше, имај ме у виду.

едит: тј бијо си кењам него се ваљда нисмо видели дуго лоло

17. Nisam bio ovih par puta. Dolazim sigurno. Malo ću i igrati. Čisto da zagrejem tetivu :)

18. Počela kiša, ima li fudbala?

19. Stala kiša. Makar malo sunca da bude, da se suši, igramo.

20. Mislim da se sunce neće pojaviti danas.

Šta ćemo?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.