Vukajlija Ol Star fudbal

1. Srećan rođendan Druže da ne napišem nastavak jer se samo čeka da se izrimuje, i sve najbolje. Želim ti dobru godinu. Vi'š nismo znali, kad nisi objavljiv'o :)

2. Rajo, bre, što ćutiš?!? Da si objavio, možda bi ti Arlovski dodao loptu. Jednom. Srećan rođendan :)

3. А што је најгоре рекао је једно два пута сигурно. :Д

4. Nisam čuo. Pa gde je pivo Rajo lololo

5. Pričao čovek da neće da dođe na fudbal jer mu je rođendan i onda rekao zajebi to VOS je bitniji, a mi gomna.

6. брате ја сам се сетио ал си игро онда сам после заборавијо јбг.

Ups.

хахаах

7. Ma opušteno drugovi pioniri, tu je sledeći VOS da se iskupite lolo
    Fla na željama :)

EDIT:

Nisam čuo. Pa gde je pivo Rajo lololo

I o tome sam pisao na predhodnim stranicama. Da sam kojim slučajem dobio pare u utorak častio bih, pošto nisam očekivao sam da će te me vi puštati da vas dribalm lolo

8. Каце игра следећи, долазим 137%

9. Rajo, bre, što ćutiš?!? Da si objavio, možda bi ti Arlovski dodao loptu. Jednom.

Ne, ne bi. Nikada, nikome, ni za šta. Ne.

Srećan rođendan rajo!

10. Rajo, bre, što ćutiš?!? Da si objavio, možda bi ti Arlovski dodao loptu. Jednom

Kakav bi to užaš od ekipe bio kad bi ja Arlovski i Deki igrali u istom timu lolo. Ne zna se ko je više sebičan.

Каце игра следећи, долазим 137%

Subota, trebalo bi u 14h.

Hvala Gusti :)

11. Apdejtuj statistike.
    E, ako se fudbal igra u subotu, a igra se u subotu, ja nema šanse da dođem jebi ga.

12. U subotu ima da grmi, bukvalno. Kažu kiša ima da pljušti, pa se mislim da pomerimo za nedelju?

13. http://www.weather2umbrella.com/sr/vremenska-prognoza-beograd/eta/1/1924284/1/6h Не изгледа ми као да ће да пада ишта.

Но, 90% долазим.

14. deki je najsebičniji ekekeke

Ah taj Arlovski, misli da može da bude bolji od mene pa to ti je, decxko, decxko, decxko....

15. Fk Stojnik

Ako Nebudemo bili složni nikad necemo ostvariti snove.Probudite se Ocekuje vas veliki izazov. Poštovani Igrački kadru.
    пре 2 ч.
    Додај коментарПодели

Свиђа ти се ово.
    Slobodan Todosic Небрини се Бузда, победи ћемо!

Ахахаха хтео сам и велико Ћ да ставим, да буде победи Ћемо ал ми било труло баш толко да га спрдам екеке :)

16. Hahaha, "poštovani Igrački kadru" :D

17. Само Слога Стојник Спашава

18. Ima li zainteresovanih za fudbal u petak oko 15h na adi?
    Nevezano za vos koji ce se vrv u subotu odrzati... ja cimam neke ortake, pa bi nam dobro doslo jos igraca.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.