Vukajlija Ol Star fudbal

1. Prošle sezone ste baš odumrli od poraza. Mislim, pripremamo vam to i ove godine, nego malo smo vas pustili da ne krenete već u aprilu da odustajete.

Све је то зато што ја не играм

2. ПА ШТО НЕ ДОЂЕШ ВАЈТАРА?

3. Најбољи стрелац

Деки 11
    Aрловски 10

khm, khm... Čini mi se da je statistika i dalje valjana :)
    MRŠTE LASTAVICE, NIJE VAS JEBO KO NIJE HTEO I KO JE ŽURIO NA AUTOBUS!!1

4. Pa kad ti i Arlovski samo jurite statistiku. Iz 90 šuteva na gol, dati 10-11 golova. Sranje. DODAJTE LOPTU!!!

5. DODAJTE LOPTU!!!

Kome? Fejsu!?!?!?!? lololo

6. Kome? Fejsu!?!?!?!?

ПА НА ПРИМЕР! ШТО, ЈЕЛ ЈА НУМЕМ ДА ДАМ ГОЛ А?

7. ПА ШТО НЕ ДОЂЕШ ВАЈТАРА?

Играм професионално турнире у малом фудбалу. Прошле недеље сам бранио на финалу меморијалног купа " Стевица Марјановић" и освојили смо путовање 706ицом до задње у батајници.

Спрдам се, доћи ћу сигурно :)

8. освојили смо путовање 706ицом до задње у батајници

Hahaha! ŠEJKA ZAKON! Nekad su vožnje Šejkom takva avantura da za to vredi platiti. Turistička atrakcija jedna velika!

9. Što jes' jes'
    Sedneš na zelenjak i do bataje možeš celo rimsko pravo da naučiš.

10. Vremena da naučiš ima, ali ako šoferica namerno uspori dok gazi mačku, da bi svi čuli kako mnjauče na samrti, baba ti smesti piliće u kutiji pod noge, a pritom torbu uvali u krilo, jer se nisi ponudio da ustaneš, Ganfer pušta saundtrek neke čudne fuzije narodnjaka i hip-hopa sa svoje Nokije, ceo bus da sluša, ili naprosto, bus upadne u jarak kod naselja Ekonomije, pa moraš da čekaš sedamdestrojku, tada i nije baš pogodno za učenje. Sve su to stvari koje su mi se desile u Šejci, a zbog njihove učestalosti, mogu se sve svrstati u redovnu pojavu :)

Vajtaro, ae divimo se u subotu.

11. Ja sam u subotu na svadbi kod Eline sestre. Nema me na fudbalu. Jebiga. Napiću se i za vas loolololo

12. Радим у четвртак од 00 до 08 у форуму

ОПААА Бесплатне шифре да ми даш с'чуо :Р

Vajtaro, ae divimo se u subotu.

Морам да учим мату имам контролни па јебај га.
    + кажу да ће кишурина нека лупити.

13. ПА НА ПРИМЕР! ШТО, ЈЕЛ ЈА НУМЕМ ДА ДАМ ГОЛ А?

lololo mojne si hepo kocka :)

14. Bilo bi zaista zanimljivo da zajedno igraju Deki, Fejz i Arlovski. Broj pasova posle utakmice bi bio 0

15. Dobro, Fejz još ponekad i hoće da odigra dupli pas. Zapravo, neko njemu da odigra.

16. I onda spusti glavu i krene pravolinijski ka gol autu. lolo

Nego, predlog za ubuduće, da stalno igramo na onim terenima kod golf terena? Da se ne bi opet neko uvaljivao

17. Slažem se za terene, ali posle kiše je tamo prepuno baruština, pa smo morali sada ovako.

18. I onda spusti glavu i krene pravolinijski ka gol autu.

VEŠOVIĆ! lolo OTVOR'TE MU KAPIJU!!

19. ne serite uvek asistiram1!!!!!!11

20. Manča me pokro! U subotu sam dao 9 golova! Nisam sebičan, ja sam timski igrač, uvek stavljam uspeh tima ispred ličnog uspeha.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.