Vukajlija Ol Star fudbal

1. Školjko, nije li baš i poenta da se mnogo trči a ne da se vučemo? :) Što se mene tiče, mere i 3+1. :D

Preokret!

Prebili su ti prekjuče poglavicu stranke, zato mojne da se k00rchisxš.

2. el dolaze neke žemskinje sutra? pošto planiram da izblejim na adi, pa da navrnem ako će biti nekog ko ne đuska fucu.....

3. Laki, i ja sam crko, ali moraš priznat da je bilo mnogo zanimljivije nego da smo igrali 5+1.
    E pošalji mi na pvt onaj film

4. Podrzite me kompjuterasi i svi ostali koji nece da trce lololo

Laki, i ja sam crko, ali moraš priznat da je bilo mnogo zanimljivije nego da smo igrali 5+1.
    E pošalji mi na pvt onaj film

Jeste, vise se igra na skil (koji ja nemam) a manje na odbitak... :D
    Ae ae, sad cu ti posaljem...

5. @lemaja
    Vidi sa spavalicom, ona je nešto pominjala na prethodnoj strani.

@fudbaleri
    Nemoj još jednom da sam video da neka dama ne dobije instant odgovor ili pomoć na ovoj temi!

6. Ada Ciganlija, subota, 16:00, kod kamenja

01. Arlovski
    02. Agilni
    03. Školjkaboj
    04. Deki
    05. Drug Raja
    06. David
    07. Fejzbuk
    08. Tandrčak
    09. Dvorf
    10. Manča
    11. Tuljan
    12. Gusti Sok (15%)
    13. Debilko
    14. Ombre
    15. Andrej
    16. Zoki Munja
    17. Blejk Grifin
    18. Dub (27,3%)
    19. Don Vita Korleone
    20. Marvelj
    21. Đanrako Zola

Fudbal je pomeren za 16:00

7. Možda navrnem, jebe me malo to vreme. Uveče imam neku ludnicu, a nikako ne ide sport pre toga. Kao igrač Laste sa najviše mečeva, imam pravo da jedan dan malo ekskuliram

8. Moraš sutra Gusti da baneš, ja sam na nekoj svadbi pa da izdominirate malo tamo. Da te stavljam na spisak?

9. Stavi 15 posto lolo Možda banem na jednu, dve partije i to je to. Da pišamo po gubitnicima. I onim trećim

10. Ajde staviću 15%. Mnogo ste mi se primili na te postotke ja da vam kažem :)

11. Ne znam zašto pored Arlovskog ne staviš onda 0.000001 %, tj procenat dodatih lopti od strane istog lolo

12. Zato što će sutra iznenaditi i dodati dve cele lopte na fudbalu. Videćeš lolo

13. Dodaće. Sa svoje leve, na desnu nogu. I obratno. Čovek izvršio privatizaciju lolo

14. Joj, ja sutra imam neki diplomski naveče. Treba stići na to, poslije VOS-a. Dolazim sutra skoro pa 100%. Samo mogli ste i ranije da stavite, ipak je subota, a lijepo vrijeme.

15. Hoće Džoni, ali onima s drugog terena kojima lopta padne kod nas. :D

16. A što je tako kasno? Ima 20+ ljudi, dok se odigraju 2-3 utakmice, pašće mrak

17. Net me zeza, nikako da se javim, najverovatnije dolazim sutra, tako da Lemajo i Spavalice, imaćete društvo :)

18. Ma gde da padne mrak a danas smo pikali ranije i mogu ti reći da nije lep osećaj igrati po onakvoj vrućini.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.