Možda navrnem, jebe me malo to vreme. Uveče imam neku ludnicu, a nikako ne ide sport pre toga. Kao igrač Laste sa najviše mečeva, imam pravo da jedan dan malo ekskuliram
Joj, ja sutra imam neki diplomski naveče. Treba stići na to, poslije VOS-a. Dolazim sutra skoro pa 100%. Samo mogli ste i ranije da stavite, ipak je subota, a lijepo vrijeme.
Školjko, nije li baš i poenta da se mnogo trči a ne da se vučemo? :) Što se mene tiče, mere i 3+1. :D
Prebili su ti prekjuče poglavicu stranke, zato mojne da se k00rchisxš.
el dolaze neke žemskinje sutra? pošto planiram da izblejim na adi, pa da navrnem ako će biti nekog ko ne đuska fucu.....
Laki, i ja sam crko, ali moraš priznat da je bilo mnogo zanimljivije nego da smo igrali 5+1.
E pošalji mi na pvt onaj film
Podrzite me kompjuterasi i svi ostali koji nece da trce lololo
E pošalji mi na pvt onaj film
Jeste, vise se igra na skil (koji ja nemam) a manje na odbitak... :D
Ae ae, sad cu ti posaljem...
@lemaja
Vidi sa spavalicom, ona je nešto pominjala na prethodnoj strani.
@fudbaleri
Nemoj još jednom da sam video da neka dama ne dobije instant odgovor ili pomoć na ovoj temi!
Nš jat
па ко зна..
01. Arlovski
02. Agilni
03. Školjkaboj
04. Deki
05. Drug Raja
06. David
07. Fejzbuk
08. Tandrčak
09. Dvorf
10. Manča
11. Tuljan
12. Gusti Sok (15%)
13. Debilko
14. Ombre
15. Andrej
16. Zoki Munja
17. Blejk Grifin
18. Dub (27,3%)
19. Don Vita Korleone
20. Marvelj
21. Đanrako Zola
Možda navrnem, jebe me malo to vreme. Uveče imam neku ludnicu, a nikako ne ide sport pre toga. Kao igrač Laste sa najviše mečeva, imam pravo da jedan dan malo ekskuliram
Moraš sutra Gusti da baneš, ja sam na nekoj svadbi pa da izdominirate malo tamo. Da te stavljam na spisak?
Stavi 15 posto lolo Možda banem na jednu, dve partije i to je to. Da pišamo po gubitnicima. I onim trećim
Ajde staviću 15%. Mnogo ste mi se primili na te postotke ja da vam kažem :)
Ne znam zašto pored Arlovskog ne staviš onda 0.000001 %, tj procenat dodatih lopti od strane istog lolo
Zato što će sutra iznenaditi i dodati dve cele lopte na fudbalu. Videćeš lolo
Dodaće. Sa svoje leve, na desnu nogu. I obratno. Čovek izvršio privatizaciju lolo
Joj, ja sutra imam neki diplomski naveče. Treba stići na to, poslije VOS-a. Dolazim sutra skoro pa 100%. Samo mogli ste i ranije da stavite, ipak je subota, a lijepo vrijeme.
Hoće Džoni, ali onima s drugog terena kojima lopta padne kod nas. :D
A što je tako kasno? Ima 20+ ljudi, dok se odigraju 2-3 utakmice, pašće mrak
Net me zeza, nikako da se javim, najverovatnije dolazim sutra, tako da Lemajo i Spavalice, imaćete društvo :)
Ma gde da padne mrak a danas smo pikali ranije i mogu ti reći da nije lep osećaj igrati po onakvoj vrućini.