Dođite u nedelju posle 4 u baljkansku u forum digramo igrice. 140 dinara 4 sata do 9 uveče :) posle devet se gasi vreme stoga dođite do 5 :)
боље од 9 дуплатиш 170 динара и диграш до 7 ујутру
Ladno strana 666 leptejebo....
http://www.benabraham.com/assets/images/Illum1.gif
01. Džoni
02. Agilni
03. Ombre
04. Lepri asistent
05. Zoki Munja
06. Marvelj
08. David
09. Blejk D Snejk Grifin
10. Čakov burazer
11. Fejs
12. Manča
13. Školjkaboj
14. Kačamak
15. Pseto
16. Drug Raja
17. Andrej
18. Debilko i Moronko
Fino se za sada skupljamo. Ima tu još koji možda. Biće fudbala ako nas ne usere kiša. barem da ne počne pre VOS-a, a kad stignemo tamo snaćićemo se. Pod drvo, mada nije drveće kao što je bilo nekad lololo
12
Ostaje u 5 mada Čakov predlog je dobar i od sledeće subote menjamo na 6. Ove ostaje 5.
E Đoni, odluči se jesam li pod 7. ili 9. mestom. Mis'im, znam ja da sam đembeo, ali baš toliko da zauzimam 2 mesta... PA I U BUSU MEREM ŠJEDETI NA JEDNOM SEDIŠTU! olololo Ali prosto mi je fascinantno kako svake nedelje uvek nekoga staviš 2 puta. Počinjem da sumnjam da to više ne potpada pod slučajnost. ololol
Fejzaro, ja banjavam stopostotno.
Mrka kapa da ću sutra na vos. Moram na teren ne znam kad se vrćem, dal 5 dal 6h.
E ne merem doći na VOS, imam debatni turnir :štreber: ali gledaću da dođem posle na bleju možda.
Srediću Grifine....a vi se uozbiljite...VOS je važniji od posla i obrazovanja :)
a koj kurac deki, sad moram busem lolo
Javi ću ti sutra Ombre, možda se nešto promeni.
Jedino što će se promeniti je vreme - pašće kiša! Buahahahaha buhahaaaaaaa!
sad je david duplo na vosu :)
davide stavi loptu u gepek, ako dolazis kolima mozda banem. Tj 100 posto dolazim na BALFU!
ок ок :)
вратите чака на списак бре! џинџер чак не долази, али оригинал чак бањава, сацам га врбово!
Popravljeni nedostaci sa spiska. Ubačen Čakov burazer, tačnije original Čak koji nije džindžer i zna da piše defke.
Zašto ste mi Čaka Džindžera onda predstavili kao oriđinale Čaka dechko?
Obmana.
I mi smo mislili da mu je samo opalo definisanje kad ono burazer je njegov definisao dobro, a Čak kada je preuzeo kreće taj pad lololo
LICIMURI!
svako dobro pozz